Drop in fiske i skärgården!

Drop in fiske i skärgården!

Plats: Vaxholm, Stockholms Skärgård,

Ett annorlunda sätt att komma ut på en guidad sportfisketur!

2007 introducerade Catch & Relax ett nytt koncept, Dropp In Fiske. Kanske ni är två personer eller bara du själv som vill följa med på en guidad sportfiskedag.

CatchrelaxfiskeresaJohan580
Foto: Catch & Relax

Vanligtvis första Söndagen i månaden lägger vi ut från Vaxholm med minst en båt, får vi tre anmälda, kör vi!

Presentkort
presentkort150
Vi erbjuder även detta paket som presentkort. Varför inte som julklapp?

Priset är 1.600 kr inkl. moms per person, lunchen tar du med dig själv. I priset ingår utrustning, kaffe, te, kall dryck och fikabröd och annat tilltugg. Du kan vara erfaren eller oerfaren fiskare, det spelar ingen roll. Vi fiskar efter gädda, abborre, gös och havsöring när vattentemperaturen är rätt.

Om det är något speciellt du vill prova på, säg bara till. Många har velat lära sig mer om t.ex.. Jerk- och Jigg fiske, gäddfiske med fluga.

Hur länge fiskar vi…
I princip fiskar vi så länge isen inte lagt sig här ute i Skärgården. Snö och minusgrader brukar inte kunna hålla oss borta från att fiska. Givetvis blir fisketuren kortare eftersom dagsljuset är kortare och det frestar på i kylan, men kul är det. Rätt utrustad efter rådande väder är det viktigaste. Varm och vindavvisande flytoverall lånar du av oss, den klarar att hålla dig varm.

Var fiskar vi…
Eftersom Vaxholm är vår ”hemmabas” utgår vi oftast härifrån. Givetvis hämtar vi upp på andra platser enligt vad vi kommer överens om.
Områden vi ofta fiskar i är Värtan, vattnen kring Vaxholm, Trälhavet, Grinda och Ljusterö. Finns det önskemål om andra ställen i Skärgården, tittar vi på det.

När fiskar vi vad…
När islossningen sker är det i huvudsak havsöring och stor-gäddan vi jagar, detta håller i  sig t.o.m. april månad. Maj fortsätter vi fiska efter gädda och gösen börjar finnas i våra vatten. Juni, juli och augusti är det abborre och sommargädda som gäller.

Så fort vattentemperaturen sjunker ner till ca 11 grader, börjar jakten igen på storgädda och havsöring fram till isen lägger sig.

Fiskeutrustningen
Vår specialitet är spinnfiske efter havsöring, gös, gädda och abborre. Vi fiskar med moderna skeddrag (kompositbeten), wobblers, jiggar och jerk-beten. Såväl haspelsom
multirulle används.
Vi använder spön som är lätta och håller högsta kvalitet. Rullarna är försedda med sk. flätlina som inte töjer sig utan ger en helt annan känsla ända upp i handen, du känner vad som händer där nere.
Innan vi ger oss av skräddarsys en utrustning speciellt för gästen. Vi tar även med oss alternativa spön och rullar i båten, som gästerna kan testa för att lära sig nya tekniker och känna på det senaste i materialväg.

Övrig utrustning
Alla båtar är välutrustade i fråga om säkerhet och navigationsutrustning. Flytvästar
och när årstiden kräver, varma flytoveraller till våra gäster. Extra mössor, vantar,
solglasögon, solcrème m.m. finns alltid ombord.

Våra egna bekväma och välutrustade båtar
Vi har två större båtar, Fishing 32 och Polar 27, som tar upp till 7 fiskande gäster per båt, Sea Pro 24 tar max upp till 5 fiskande gäster och Robalo 18 upp till 4 fiskande gäster ombord

Partner båtar
Tillsamman med våra partners kan vi erbjuda RIB-, Segel- och nöjes båtar

Kontakt & Bokning:

Kontakta oss idag och boka ert äventyr!
Catch & Relax
Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm
Telefon:  08-544 913 20
Mobil: 070-509 61 11
E-post:  info@catchrelax.se

Mer information: http://www.catchrelax.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land