E-cykel-världscup för alla i Ischgl

Världens största e-cykeltävling kommer att starta i två kategorier

E-cykel-världscup för alla i Ischgl

Den 14 augusti 2021 kommer Ischgl att krona sin E-Bike världsmästare. Världens största e-cykeltävling kommer att starta i två kategorier, ‘Alla’ och ‘Elite’. Cyklister från 10 år och äldre kan delta i det öppna världscupen för E-cyklar för alla. E-cyklar finns att hyra på plats. Registreringen är öppen nu.

Foto/Källa; © TVB Paznaun – Ischgl

Vem som helst kan bli världsmästare på e-cyklar i Ischgl i augusti 2021 – oavsett om det är ung eller gammal, oavsett om det är amatör eller professionell. Hur är det mojligt? Från 13 till 14 augusti 2021 kommer E-Bike World Cup för alla att äga rum i Ischgl för första gången.

Världens största e-cykellopp kommer att äga rum i två klassificeringar längs två olika vägar – ‘Elite’ och ‘Alla’. Reglerna är enkla: ”I kategorin” Elite ”utnämns den snabbaste cyklisten till världsmästare medan deltagarna i kategorin” Alla ”tävlar om att bryta tre tidsgränser (guld, silver och brons). När de bryter en av de tre fördefinierade tidsgränserna får e-cyklister en officiell Alla-VM-guld-, silver- eller bronsmedalj ”, förklarar Dr. Markus Mitterdorfer (E-Bike Federation).

Den som bryter Gold-tidsgränsen utses till världsmästare. Förutom att få medaljen för den relevanta kategorin “Alla” eller den uppnådda rankningen i den övergripande kategorin “Elite”. De bästa i varje åldersgrupp erkänns också baserat på kön.

Den 24 km långa sträckan i kategorin “Alla” leder längs breda stigar som kännetecknas av drömmande panoramautsikt och en imponerande bergsbakgrund som täcker 693 meters höjd. Deltagare i kategorin “Elite” ger allt över ett tekniskt krävande 32 km spår med branta stigningar och spektakulära enstaka stigar, som täcker 1025m höjdförstärkning. När det gäller e-cyklar: alla vanliga e-mountainbikes (Pedelecs) får köra med assisterad trampning på upp till max. 25 km / h, motorisering av max. 250 Watt och batterieffekt på max. 800 Watt.

Alla deltagare måste genomgå en cykelkontroll innan loppet startar på tävlingsdagen. Deltagare utan egen elcykel kan hyra en på plats. Registreringen är öppen nu.

Bra att veta:
Ischgl-besökare, all information om programmet, rutter, priser och registrering finns på: www.ebikewm.com eller www.ischgl.com

Snabb registrering är värdefullt
Deltagare som redan har bestämt sig för att delta i E-Bike World Cup kan göra en stor besparing: registrera dig senast 28 februari 2021 och betala 59 euro med din egen cykel eller 79 euro inkl. e-cykeluthyrning. Registrera dig senast 6 augusti 2021 och betala 69 euro eller 89 euro. Från och med den 7 augusti är avgifterna 79 euro respektive 99 euro.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Ischgl
    6561 Ischgl