Elvis – The Wonder of You – till Malmö den 12 maj 2017

Elvis är världens bäst säljande artist någonsin med över 1 miljard sålda album!

Elvis – The Wonder of You – till Malmö den 12 maj 2017

Elvis, live on screen med symfoniorkester – The Wonder of You – till Malmö den 12 maj 2017

I maj 2017 – 50 år efter att Elvis™ och Priscilla Presley gifte sig – får musikfans en unik chans att uppleva en konsert, live on screen, med mannen som förändrade popmusiken i grunden och som sålt fler skivor än någon annan artist. I konsertupplevelsen “The Wonder of You” får publiken uppleva Elvis™ välkända röst tillsammans med en symfoniorkester som live på scen framför kungen av rock’n’rolls™ mest kända låtar. Dessutom gör Priscilla Presley ett personligt framträdande. Europaturnén “The Wonder of You” kommer till Malmö Arena den 12 maj 2017. Biljetterna släpps den 16 september.

Video; The Wonder of You

Den exklusiva turnén följer efter succén med albumet “If I can dream” som släpptes 2015 och sålde i över 1 miljon exemplar i Europa. Den 21 oktober kommer uppföljaren “The Wonder of You: Elvis Presley with the Royal Philharmonic Orchestra”. De båda albumen innehåller arkivinspelningar av kungens™ röst och nya orkester-arrangemang av några av hans största hits tillsammans med flera överraskningar. Låtarna visar också på den rika variationen i Elvis repertoar – från rock och gospel till country och ballader.

Efter albumsläppet inleds Europaturnén med sex spelningar i Storbritannien följt av tio konserter i Europa, varav en i Sverige – på Malmö Arena den 12 maj. Under de exklusiva konserterna kommer publiken få uppleva Elvis Presley på storbildsskärm, uppbackad av en hel symfoniorkester. Även Priscilla Presley kommer delta i ”The Wonder of You” i form av ett personligt framträdande.

– “Det är en stor ära för mig att få producera och presentera en konsertupplevelse som utvecklats från ett väldigt älskat album och som backas upp av en hel symfoniorkester”, säger Priscilla Presley. Skådespelaren, producenten, författaren och entreprenören Priscilla Presley var en av de drivande krafterna till att göra Graceland till en världskänd attraktion och företaget Elvis Presley Enterprises framgångsrikt. Som skådespelare är Priscilla Presley känd för sina roller i tv-serien “Dallas” och “Den nakna pistolen”-filmerna. Konserterna i Europa blir ett musikaliskt firande av en legend som fortsätter att slå rekord. Elvis är världens bäst säljande artist någonsin med över 1 miljard sålda album. 131 av hans album har sålt guld, platina eller flerfaldig platina. Han nominerades för 14 Grammys, vann tre och har dessutom tilldelats Grammy Lifetime Achievement Award. Elvis tv-special “Aloha from Hawaii” sågs av över 1,5 miljarder människor i hela världen.

Konserten “The Wonder of You” är producerad av Elvis Presley Enterprises och Europaturnén produceras av GEA Live.

Turnéplan – Europa 2017

10 maj Rotterdam, Ahoy
12 maj Sverige, Malmö Arena
13 maj Danmark, Herning – Jyske Bank Boxen
15 maj Tyskland, Berlin – Mercedes-Benz Arena
16 maj Tyskland, Oberhausen – Koenig-Pilsener Arena
18 maj Schweiz, Zurich – Hallenstadion
19 maj Belgien, Bryssel – Palais 12
20 maj Tyskland, Frankfurt, Festhalle
21 maj Tyskland, Munchen, Olympiahalle
22 maj Österrike, Wien, Wiener Stadthalle

Biljetter
Biljetter till “The Wonder of You” på Malmö Arena släpps den 16 september kl 09:00
Säljställe, se nedan under “Bokning”.

HittaUpplevelse.se i samarbete med Blixten & Co

Blixten & Co är ett av Sveriges ledande bolag inom liveunderhållning.
Vi representerar ett sjuttiotal av Sveriges mest framstående artister och arbetar med underhållning inom så vitt skilda områden som musik, humor, dans, teater, föreläsningar och konferenciersjobb. Vi producerar konserter, shower, musikaler och teaterföreställningar för både fasta scener och på turné i hela Skandinavien.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Hyllie Stationstorg 2
    215 32 Malmö