Forsränning i Heidal, Norge

Sjoa Rafting AS är ett mångsidigt företag med många aktiviteter varav forsränning är huvudverksamheten

Forsränning i Heidal, Norge

Foto; Sjoa Rafting AS

Sjoa Rafting AS är ett mångsidigt företag med många aktiviteter varav forsränning är huvudverksamheten. Vårt läge vid Sjoas bank i Heidal, Europas bästa forsränning, innebär att vi har bästa möjliga placering vilket gör forsränningen till en upplevelse utan motsvarighet. Vi är måna om naturen omkring oss och nyttjar naturresurserna omkring oss på ett miljövänligt sätt i bästa ekoanda. Inga dagar är sig lika hos oss. Temperaturen, nederbörden, soltimmar och vind skiftar från vår till höst. Därför kan vi aldrig säga något absolut om vad som väntar våra kunder i form av väder.. Vi har aktiviteter för individer, grupper, företag, kick off, event, skolklasser mm. Och om du ska arrangera en svensexa för en kompis kan ett äventyr med oss bli en upplevelse han/hon aldrig glömmer! Våra turer finns från halva dagar till flera dagar med allt ifrån nybörjare med lättare turer och svårighetsgrad till mer erfarna och vana forsrännare!

Övriga aktiviteter
Alla aktiviteter leds av våra guider, med undantag av gårdsutflykter och ridning. Priserna är per. person och inkluderar nödvändig utrustning av egna kläder. Vi förutsätter att deltagarna har egna transporter till / från verksamhet om inte annat avtalats. Du kan naturligtvis sätta ihop två olika verksamheter i en till två dagar, eller mer om du vill. Generellt ingår frukost och middag i paketet.
Priset kommer att bestämmas av vilken aktivitet som ni väljer. Boendealternativ i vårt läger är  grundläggande standard. Vi har inte dusch och toalett på rummen men det finns  bara en kort bit ifrån där du kanske bor. Vi kommer att göra vårt bästa för att du ska trivas hos oss. Vardagsrummen med bar, matsal, kontor, kök, sovrum till 50 personer och de sanitära anläggningarna är från 2005, ombyggd efter en brand på hösten före. När det gäller mat, erbjuder vi våra gäster en full pension, om så önskas.

Kontakt:

E-mail: (Klicka nedan så kommer du till ett formulär.)
Tel.: +47 900 71 000
Personlig kontakt.: Magnar Aasheim

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Riksveg 257
    2677 Nedre Heidal