Fotokurs – Bokskogen

Fotokurs – Bokskogen

Plats:  Söderåsens nationalpark, Skåne

Vill du bli en bättre naturfotograf?
Vi tar dig med till platser med unika fotomöjligheter där du lär dig hantera komposition och ljus för att själv skapa bättre bilder.

creativevarbakombilden_soderasen_april560
Foto: Patrik Larsson

Eftersom vi varvar handledd fotografering med teoripass och bilddiskussioner får du en helg som garanterat ger dig nya kunskaper för framtiden. Vi som ledare har under hela helgen nära kontakt med dig för att skapa en situation där du lär dig göra bättre bilder.

Vi vill att du kommer hem med känslan att du varit på en fantastisk plats och haft en underbar tid tillsammans med trevligt folk, och viktigast av allt, att du lärt dig massa nytt och spännande om fotografi.

Var ute i god tid med din anmälan inför våren, platserna fylls snabbt.

Om Creative Adventures
Creative Adventures drivs av Patrik Larsson och Magnus Lindbom, som båda är aktiva och passionerade naturfotografer och ledare.
Tillsammans arrangerar vi workshops för dig som är intresserad av naturfotografering. Våra arrangemang ger dig kunskap och inspiration som får dig och ditt fotograferande att utvecklas.

En vårmorgon i Söderåsens bokskogsravin är en upplevelse som man sent glömmer. Fågelsången varvas med Skäråns porlande. I månadsskiftet april maj är bokskogen nyutslagen, skir och som vakrast. Fotograferingen är bland det bästa som Sverige har att erbjuda under våren.

Under helgen kommer vi att ägna mycket tid åt fotograferande och bilddiskussioner. Du kommer att lära dig ljusets betydelse för en bild och hur du bäst utnyttjar olika typer av ljus. Vi kommer också att visa tips och trix för att förbättra dina bilder i både Lightroom och Photoshop.

När du är ute och fotograferar kommer vi att jobba sida vid sida med dig för att du ska få bästa möjliga handledning. Vare sig du är nybörjare eller mer erfaren kommer du med all individuell handledning att lära dig mycket nytt under denna helg.

Några exempel på vad du lär dig under helgen:

– Ljuset – nyckeln till lyckade bilder
– Komposition – stora såväl som intima landskap
– Exponera smart
– Filter vs. flera exponeringar
– Maximera bildkvalitén
– Tips och trix i Lightroom och Photoshop

Kontakt:
Creative Adventures
info@creativeadventures.se
Patrik: 0703-26 61 91
Magnus: 0736-75 34 90

Mer information: http://www.creativeadventures.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land