Fotokurs på Öland

Fotokurs på Öland

Plats: Norra Öland

Vill du bli en bättre naturfotograf?
Vi tar dig med till platser med unika fotomöjligheter där du lär dig hantera komposition och ljus för att själv skapa bättre bilder.

creativerosso560
Foto: Patrik Larsson

Eftersom vi varvar handledd fotografering med teoripass och bilddiskussioner får du en helg som garanterat ger dig nya kunskaper för framtiden. Vi som ledare har under hela helgen nära kontakt med dig för att skapa en situation där du lär dig göra bättre bilder.

Vi vill att du kommer hem med känslan att du varit på en fantastisk plats och haft en underbar tid tillsammans med trevligt folk, och viktigast av allt, att du lärt dig massa nytt och spännande om fotografi.

Var ute i god tid med din anmälan inför våren, platserna fylls snabbt.

Om Creative Adventures
Creative Adventures drivs av Patrik Larsson och Magnus Lindbom, som båda är aktiva och passionerade naturfotografer och ledare. Tillsammans arrangerar vi workshops för dig som är intresserad av naturfotografering. Våra arrangemang ger dig kunskap och inspiration som får dig och ditt fotograferande att utvecklas.
Norra Öland är en fantastisk plats att utvecklas som fotograf på. Här finner vi motiven bland raukar, vidsträckta stränder, vackra klippor och gamla tallskogar.

Under den här långhelgen ägnar vi tid åt att utveckla vårt personliga bildspråk och att minska skillnaden mellan vår vision och den resulterande bilden. Vi tillbringar stor del av tiden i den fantastiska naturen som norra Öland är synonymt med både egen handledd fotografering och gemensamma genomgångar.

Några exempel på innehållet:
– Personligt bildskapande
– Bilddiskussioner
– Den kreativa processen
– Genomgång av komposition, ljus och tekniker i fält
– Editering – Konsten att välja bilder
– Att jobba med projekt

Kontakt:
Creative Adventures
info@creativeadventures.se
Patrik: 0703-26 61 91
Magnus: 0736-75 34 90

Mer information: http://www.creativeadventures.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land