Fotomässan 11-13 november 2016 på Stockholmsmässan i Älvsjö

Fotomässan är en mötesplats för alla som har ett intresse av fotografi

Fotomässan 11-13 november 2016 på Stockholmsmässan i Älvsjö

Foto/Källa; Serkan Günes, Stockholmsmässan

Utställning: The Land of Eight Seasons
(Bildsliden ovan) Den prisbelönta fotografen Serkan Günes bytte Stockholms urbana liv mot vildmarken i Lappland, där har han under ett års tid fotograferat den variationsrika naturen. Projektet är ett samarbete med Fujifilm och kommer att publiceras i hans nya bok. Serkan är min egen favoritfotograf/naturfotograf, jämte Jörgen Larsson, jlfoto.com. Serkan Günes, född 1980 i Istanbul, delar sin tid mellan Stockholm och Lappland. Han började fotografera vid 22 års ålder. Genom sin kamera har han upptäckt den svenska naturen, inte minst ljuset. Serkan fotograferar vidsträckta landskap såväl som detaljerna där hans förmåga att fånga ljuset har blivit hans kännetecken.
Hemsida: www.serkangunes.com

Fotomässan 11-13 november 2016 på Stockholmsmässan i Älvsjö
Nordens största marknadsplats för fotografi som genomförs 11-13 november 2016 på Stockholmsmässan. Fotomässan är en mötesplats för alla som har ett intresse av fotografi. Under tre dagar får du som besökare uppleva en fotofest fylld med inspiration, produktinformation, bildutställningar och fria seminarier.

Fotomässans Öppettider:
Fredag 11 november 10.00 – 19.00
Lördag 12 november 10.00 – 18.00
Söndag 13 november 10.00 – 17.00

Obs! Att det är billigare att köpa biljett senast den 9 november, sen höjs priset. Notera också att vår parallella mässa Sthlm Food & Wines öppettider särskiljer sig från Fotomässans.

I November slår Stockholmsmässan upp portarna för Fotomässan 2016, den elfte i ordningen. Målsättning med Fotomässan 2016 är att skapa innehåll som gör mässan intressant för en ännu större målgrupp. Att även locka yngre människor, framtidens fotografer, tror vi är viktigt för att skapa ett ännu bredare intresse runt foto och fotografering. Sociala medier, mobilfotografering och tilltalande interaktiva events och tävlingar. Stockholmsmässans målsättning är att Fotomässan 2016 skall bli den hittills största fotomässan, publikmässigt, aktivitetsmässigt och utställarmässigt.

Kontakt
08-749 99 00
E-post, bokning av biljett, hemsida; Se nedan..

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan