Fridykningskurser i Sverige i sommar – Bali i höst!

Fridykning är ett sätt att känna sig som hemma i havet

Fridykningskurser i Sverige i sommar – Bali i höst!

Text & Bild; Annelie Pompe

Anmälan öppen! ( Sverige i sommar och Bali i höst! )
Intresset för fridykning ökar i Sverige! Det är jättekul, och jag vill gärna dela med mig av det jag lärt mig de senaste åren. Jag kommer hålla 3 nybörjarkurser i sommar längs vår vackra västkust. Hönö och Marstrand är klara, men även Lysekil är på gång. Vi tar max 8 elever/kurs. Du kan lära dig enkla tekniker för att snorkla tryggare, fridyka djupare och stanna längre under ytan.
Fridykning är ett sätt att känna sig som hemma i havet. I den här intro-kursen kommer du lära dig teori, säkerhet, mental träning, andning och lär känna din kropp och dina tankar på ett nytt sätt. Det är ju dessutom ett vackert och enkelt sätt att utforska den fina världen under ytan. Du kommer också lära dig mer om havsmiljön och hur vi kan ta bättre hand om havet.
Kurserna i Sverige startar fredag kväll med teori och workshop i andning. På lördagen gör vi några morgonövningar innan vi åker ut med båt och gör två dyksessioner i natursköna omgivningar. Förhoppningsvis möter vi sälar under det andra dyket!

Datum:
– 11-13 Augusti. Marstrand
1 fredagkväll teori/workshop och en heldags dykning lördag och kanske ytterligare kursdag sönd.
Pris: 2800.- Bokning via denna länk. Endast workshop 300:-

– 30 Juni- 1 Juli. Hönö
börjar fredag klockan 18:00 och slutar lördag ca 16:00.Vi utgår ifrån Havskatten på Hönö där det finns fantastiskt boende nära havet om man vill/behöver sova över. Boka boende (fr 400/pers) via dem snabbt för de är mycket populära. Där ingår även frukost lördag morgon innan båtutfärd.
Boka kursen genom att maila anneliepompe (a) gmail.com så mailar jag mer info.
Pris: 3100.- inkluderar båtutflykt och workshop.

– Juli – Aug. Lysekil är på gång.
Håll kontakt med Diveteam i Lysekil för de kommer ta emot intresse och bokningar!

– 27 November – 3 December. Bali.
Tillsammans med min bästa vän Hanli Prinsloo och I am Water Ocean travel har vi ett unikt fridykningsretreat på en magisk ö utanför Bali. Mer info och bokning via denna länk.

Nybörjare är mycket välkomna!! Ingen tidigare erfarenhet behövs. Åldersgräns mellan 16-90. Ev. ‘dyker det upp’ fler kursmöjligheter så håll ögonen öppna 🙂
Ingår inte i priset (Sverige):
– Fridykningsutrustning. Vi kan hjälpa dig att reda ut utrustning med ett närliggande dykcenter, inga problem! Du behöver våtdräkt, viktbälte, blyvikter, cyklop, snorkel och fenor. Boende får du ordna på egen hand men vi kan hjälpa till med tips.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Nygatan 46
    440 30 Marstrand