Go-Nature – Butiken för dig som gillar fiske och friluftsliv!

Fiske, Friluftsliv & Kajak - Naturen börjar här

Go-Nature – Butiken för dig som gillar fiske och friluftsliv!

Go Nature har produkterna för dig som brinner för fiske, friluftsliv och kajak. Du hittar allt från ryggsäckar, vandringskängor och skaljackor till haspelspön och jerkbait. Vi erbjuder slitstarka produkter, bra priser, hög kunskap och snabba leveranser. Målet är att överträffa dina förväntningar! För att kunna erbjuda funktionella och hållbara produkter använder vi oss endast av ledande varumärken på marknaden som Pinewood, Muurikka, Lundhags, Prijon, Venture och Merrell. Du hittar även klassiker som Trangia och Primus samt Deuter och Vaude. På fiskeavdelningen är Daiwa, Shimano och Rapala självklara val.

Därför heter företaget Go Nature:
Namnet Go Nature syftar till två saker: Dels betyder det ”heja naturen” eller ”kom  igen naturen” vilket är en inställning vi vill att fler människor ska ta till sig. Men namnet Go Nature betyder också ”gå ut i naturen” och det är en uppmaning till alla människor som vill komma ifrån vardagens stress och ”måsten”. Unna dig lite avkoppling och frisk luft – Go Nature!

Därför är vår slogan ”Förhöj upplevelsen!”:
Fiske och friluftsliv handlar helt och hållet om upplevelser och det är just upplevelsen vi vill hjälpa kunden att förstärka genom att erbjuda prisvärd och pålitlig utrustning för alla som, precis som vi, älskar naturen! Vi bidrar även till att förhöja upplevelsen för dig genom att bidra med värdefull kunskap och goda tips! Med rätt produkter och kunskaper så kommer du garanterat förhöja din upplevelse i naturen!

Öppettider Mars – September:
Måndag – Fredag 11.00 – 18.00
Lördag 11.00-14.00

Öppettider Oktober – Februari:
Måndag – fredag 12.00 – 18.00
Lördag 11.00-14.00

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Flygaregatan 25
    302 38 Halmstad