Golf i Lundsbrunn

Golf i Lundsbrunn

Plats: Lundsbrunn ligger mellan Skara och Götene – i hjärtat av Västergötland

Kom till Lundsbrunns Kurort och Lundsbrunns golfbana och fullända din golfresa i en enastående miljö. Du får uppleva en golfvistelse utöver det vanliga. Njut av en Lundsbrunns härliga och utmanande golfbana. Koppla av med en tvårätters middag (under sommarperioden serveras sommarbuffé) och en härlig sömn på Lundsbrunns Kurort.

Solen har precis gått upp och morgondimmorna lättar sakta över Västgötaslätten. Sugen på att komma igång peggar du upp på första tee. Du sätter en järntrea mitt i fairway, som är lika underbar att gå på som att slå från. Den lätta medvinden känns som en smekning och du mår fint. Du tvåputtar för par och gör sedan en dubbelbogey på tvåan. Golfbanan  ligger bara ett hårt utslag från vår hotell- och konferensanläggning.

sommarerbjudande_ge8
Foto: Lundsbrunns Kurort
Kom till Lundsbrunn och kombinera din vistelse här med några rundor. Ta med golfvännerna på en härlig runda och avsluta med en bit god mat över lunch eller en supé till kvällen. Den som vill gör också ett besök på vår spaavdelning med bad, bastu, spakurer och behandlingar. Perfekt efter en 18-hålsrunda som gör sig påmind i fötter och ben!

Adress & Kontakt
Lundsbrunns Kurort
Brunnsvägen 32
533 72 LUNDSBRUNN
Telefon: 0511-571 90

Mer information: http://www.lundsbrunn.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land