Gör världen bättre genom Solidarity Travels!

Gör världen bättre genom Solidarity Travels!

barnen640

Solidarity Travels volontärresor skänker stora upplevelser för dig som volontär samtidigt som varje enskild resa gör en stor skillnad för människor, djur och natur på den platsen du reser till. Genom att ge av dig själv kommer du att berika andra och du kommer själv att bli rikt belönad med upplevelser och minnen för livet!

Solidarity Travels erbjuder många olika typer av prisvärda volontärresor till spännande platser över hela världen och vi har besökt alla organisationer som vi samarbetar med. Du kan exempelvis arbeta med barn, undervisning, kvinnogrupper, bygg, tidigare vanvårdade djur eller hållbar utveckling inom miljö. Du behöver oftast inte ha någon tidigare erfarenhet utan det viktiga är att du är intresserad och vill bidra. Om du vill ta med dig familjen eller åka i grupp tar flera av våra samarbetspartners gärna emot även barn och grupper!

lejonet640

Solidarity Travels erbjuder även volontärresor för dig med utbildning och/eller erfarenhet inom till exempel kultur, medicin, snickeri och samhällsutveckling.

bostaden

Besök vår hemsida – solidaritytravels.se – för mer info!

Kontaktuppgifter:

Mejl: info@solidaritytravels.se

Telefon: 072 – 369 50 80

Besöksadress: Gamlestadsvägen 43A, Göteborg.

 

 

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land