Holland – det ultimata cykellandet!

Holland har 35 000 kilometer cykelvägar!

Holland – det ultimata cykellandet!

Vill du cykla med hela familjen?
Ha en fantastisk semester med dina barn, där holländska ära går förbi varje dag. Cykla genom sanddynerna längs stranden, genom historiska innerstäder och förbi oändliga ängar med sina raka dike och vackra väderkvarnar. Denna cykelsemester börjar och slutar i Haarlem. På vägen kommer du också att besöka vår huvudstad och upptäcka att storstaden har mycket att erbjuda för barn. Du kommer att tillbringa natten i trevliga Stayokays, där du kommer att sakna för ingenting.

Holland är det ultimata cykellandet
Det finns ingen annan plats i världen där människor älskar sina cyklar lika mycket som i Holland. En cykel tar dig till speciella platser där bilar inte kan åka. Så cykling är det perfekta sättet att verkligen utforska Holland.

Känn dig som en riktig lokal
Holland har fler cyklar än invånare. När det är möjligt gör holländarna allt med cykel. Det finns inget bättre sätt att fördjupa sig i den nederländska kulturen än att gå på en cykel och upptäcka historierna om Holland på detta sätt.

Alla kan cykla i Holland
Unga och gamla, erfarna cyklister och människor med liten cykelupplevelse … Holland är ett platt land och därför är det perfekt för en cykeltur oavsett din ålder eller erfarenhet. Det finns även speciella cykelturer och cykelhelger för barn.

Många attraktioner
Holland har många attraktioner för att göra din vistelse till en av de roligaste och oförglömliga resor i ditt liv. Från djurparker, som Blijdorp, GaiaPark, Dolfinarium Safaripark Beekse Bergen och Apenheul, till nöjesparker som Madurodam, Neeltje Jans, Duinrell och den världsberömda Efteling. Och sedan finns det otaliga vattensporter, historiska torg och livliga marknader – som alla är bra för en rolig familjedag i Holland.

Holland har världens vackraste cykelleder
Oavsett om du vill åka en dag eller åka på en cykeltur som täcker flera dagar, är Holland rätt plats. Det finns flera nationella cykelrutter utvecklade speciellt för cykelturer som pågår flera dagar. Om du föredrar en dagstur kan du enkelt använda cykelvägsnätverket för att välja en resplan. Det är (praktiskt taget) omöjligt att gå vilse!

Cykling gör dig lycklig
Det är lätt att glömma alla dina bekymmer när du cyklar genom ett vackert polderlandskap. Vill du åka på en helt sorglös cykeltur i flera dagar? Boka en fullt tillgodoses cykelsemester . Allt kommer att ordnas för dig så att du bara behöver cykla och njuta av din semester.

Holland har 35 000 kilometer cykelvägar
Och de leder dig till de mest speciella hotspots. En cykel tar dig till platser som en bil inte kan nå. Var annars kan du cykla genom de blommande tulpanfälten ? Eller vill du tänka dig själv i en målning av Vincent van Gogh ?

Cykling i Holland är säkert
Holländarna är vana till cyklister och uppmärksamma dem i trafiken. Dessutom är cykelvägarna mestadels separata från vägen, så du behöver inte oroa dig för snabbare trafik. Dessutom är Holland bland de fem bästa länderna när det gäller trafiksäkerhet.

Och framför allt är cykling i Holland jättekul
Hollands vackra naturlandskap och rika kultur gör cykling jättekul. Möt nya människor, njut av den unika utsikten och fördjupa dig i Europas cykelparadis!

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan


    Haarlem