Hyr certifierade bergsguider över hela världen!

Explore & Share har skapats av två eldsjälar inom vandring, bergsklättring och skidåkning

Hyr certifierade bergsguider över hela världen!

Hyr bergsguider! Foto; Gauthier Poncelet, Explore Share

Vad betyder det för vandring, bergsklättring och skidåkning älskare?
Gratis tillgång till en specialiserad och användarvänlig online-plattform som refererar till vandringar, bergsklättring och turåkningsturer samt certifierade bergsguider och ledare från hela världen.

Vad betyder det för certifierade bergsguider och bergs ledare?
Gratis tillgång till en specialiserad och användarvänlig online-plattform som gör det möjligt för dem att marknadsföra sina tjänster och expeditioner de tillhandahåller till sina kunder.

Hur det fungerar
Varje bergsguide / ledare kan mycket lätt skapa en sida som beskriver sig själv och främja sina tjänster och expeditioner där han kan vägleda sina kunder. De människor som söker bergsguider, vandringar, turskidåkning och bergsturer kan gå till de olika sidorna, hitta inspiration och användbar information, kontakta guiden, ställa frågor och boka dem. Efter vägledning av dem, kan kunderna skicka en översyn och rekommenderar guiderna de har färdats med. Plattformen kan också användas av vandrings- / bergsklättringsmyndigheter som letar efter bergsguider och som letar efter kanaler för att främja vad de erbjuder sina kunder.

Ursprunget
Explore & Share har skapats av två eldsjälar inom vandring, bergsklättring och skidåkning, som fann det  svårt ibland att hitta bergsguider under sina resor runt om i världen. Plattformen är nu tillgänglig i sin 1: a version. Grundarna diskuterar för närvarande med IFMGA bergsguider för att definiera de kommande funktioner för att integreras på hemsidan. Grundarnas avsikt är att utveckla,  Explore & Share, (Utforska & Dela) i samarbete med bergsguider för att göra det till en bra sajt som de behöver för att underlätta sina kunders förvärv och ledningsprocesser.

Kontakt
Gauthier Poncelet
Explore & Share co-founder
Skype: gauthierponcelet
Vänligen ta kontakt med oss ​​om du har några frågor och / eller om du vill vara en del av projektet och hjälpa oss att definiera de kommande modulerna i plattformen.
Hemsida, bokning, E-post: Se nedan….

Kartan nedan
Ett exempel på bergsguider man kan hyra till Kebnekaise…

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land