Hyr en egen elbåt i Malmö!

Under namnet BookaBoat har vi startat nordens första självbetjänade elbåtsuthyrning

Hyr en egen elbåt i Malmö!

Foto; BookaBoat

Under namnet BookaBoat har vi startat nordens första självbetjänade elbåtsuthyrning.  Inga specialkunskaper krävs, alla personer över 18 kan vara kapten. Max 12 personer får plats per båt, och med ett litet bord i mitten är den perfekt för tex en picnic med familjen, vänner eller en after work med kollegor. Även möhippa, svensexa eller annat kalas firas bäst ombord på våra båtar – det är fritt fram att dekorera hur man vill, så länge båten lämnas rent och fint till nästa kapten. Sittdynor och flytvästar finns att låna, samt gästflaggor från flera olika länder och även filtar och regnponchos finns ifall vädret skulle vara mindre optimalt. Alla instruktioner finns i både svenska och engelska.

Så funkar det
Du bokar en båt på vår hemsida , och då får man ett bekräftelsemail med däri ett talsvarsnummer och en aktiveringskod. När det sen är dags att åka kommer du till vår brygga vid Malmö Live, ringer numret och slår aktiveringskoden för att starta elmotorn. Sen glider du iväg, ostörd av den tysta, 100% elektriska, motorn så du kan ta in staden från ett helt nytt perspektiv och njuta av bl a Slottsparken, Södertull, Fiskehoddorna och Dockan från vattnet. När du kommer tillbaka efter bokningstiden ringer du numret igen och slår koden för att avaktivera båten, samt kopplar in elsladden för laddning.

Pris
Se aktuella priser på hemsidan nedan

Kontakt
BookaBoat
Mobil; 076-3949056
Via mail; Klicka på den gröna knappen nedan med texten “Skicka e-post” så kommer du till ett formulär där du kan kontakta företaget.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land