Hyr en packraft!

Packraft Sverige hyr ut packrafts, en uppblåsbar båt på 4kg som får plats i en ryggsäck!

Hyr en packraft!

Foto; Martin Sleipner

Packraft Sverige är ett företag som hyr ut, samt till viss del även säljer packrafts. Vi arrangerar också packraftäventyr i områdena kring Linköping och Örebro. Vi skickar våra packrafts i paket över hela Sverige, men självklart kan man hämta direkt hos oss i Linköping eller Örebro om man så vill.

På Packraft Sverige beskriver vi ofta en packraft som en uppblåsbar kombination av båt och kajak. Packrafts väger mellan 3 och 4 kilo och kan packas ner i en vanlig ryggsäck och den är lätt nog att kunna bäras över långa distanser. Det briljanta med packrafts som koncept är enkelheten och friheten de erbjuder. Varför inte ta en tur på den vackra sjön ni just passerade? Plocka fram båten ut ryggan och paddla iväg! Följ ån någon mil nedströms för att se var ni hamnar. Ni kan alltid gå vidare till fots vid åns ände. Låt inte ett vattendrag stoppa er upptäcktsfärd i naturen. Saknar du bil – ta bussen till närmsta sjö istället. Låt heller inte krångliga kanottransporter stoppa er. Prova fiskelyckan med barnen i tjärnar och sjöar. Möjligheterna är oändliga!

Även om packrafts ursprungligen är tänka till forspaddling så använder vi på Packraft Sverige sällan våra packrafts för det ändamålet. Vi tycker att packrafts är till för alla, inte bara för den lilla inbitna skaran forspaddlare. Det är inte svårt att paddla en packraft – det är faktiskt betydligt enklare än att paddla en vanlig kajak.

Ta chansen i sommar – hyr ett par packrafts och ta med familjen eller vännerna på ett billigt men oförglömligt minne i den svenska naturen.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land