Hyr ett luftgömsle och fotografera skogens fåglar!

Plötsligt kan också duvhök eller jaktfalk dyka upp för att jaga och ekorrar kommer på besök ibland

Hyr ett luftgömsle och fotografera skogens fåglar!

Foto: Conny Lundström

Är du intresserad av andra fågelarter än rovfåglar?

Hyr in dig i mitt luftgömsle 7 meter över marken och fotografera ur fågelperspektiv bland annat hackspettar, som större hackspett och gråspett, nötskrika, lavskrika, talgoxe och talltita m.fl.
Plötsligt kan också duvhök eller jaktfalk dyka upp för att jaga och ekorrar kommer på besök ibland. Här uppe bland grantopparna i naturens egen fotostudio finns klasar med stora fina kottar och i torrakan har hackspetten sin smedja. I gömslet finns plats för en person och säsongen varar från november till och med februari ut. I området finns även ex. älg, rådjur, björn, bäver, kungs- och havsörn, tjäder,  duvhök, hackspettar inklusive gråspett, lavskrika, ugglor och mycket mer. Inga förkunskaper krävs, kamerautrustning finns att hyra för den som så önskar. Guidning ut till fotogömslet sker tidigt på morgonen i god tid före gryningen. Efter mörkrets inbrott återvänder vi till vårt logi för att äta, vila och utvärdera dagen

Lite om Conny Lundström
År 1999 vann Conny ett förstapris med en närbild på kungsörn i Wildlife Photographer of the Year, världens största och mest prestigefyllda narturfototävling, något som öppnade för medverkan i ett antal utländska foto- och naturmagasin, bl.a. BBC Wildlife Magazine.

CLconnylundstrom02_Foto_Lar
Bilden: Conny Lundström, Foto: Lars Sandell

Kontakt:
Ring eller maila om du vill ha mer information angående uthyrningen av gömslen och bokning.

Conny Lundström
Telefon: 0910 – 392 78
Mobil: 070 – 689 71 97
E-post; Se nedan
Hemsida; Se nedan

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Hemstigen 9
    931 56 Skellefteå