Jul i Byskolan i Gånarp

Skånes minsta och mysigaste Julmarknad

Jul i Byskolan i Gånarp

Foto; Anne P Strömbäck

I ombonad skolmiljö från 1875, med vedkamin och levande ljus!

1991 öppnade vi upp Jul i Byskolan första gången, det har sedan dess blivit en tradition för många. Vi kallar det själva för Skånes minsta och mysigaste julmarknad. (Snart kanske även en av de äldsta). Den 9 november slår vi upp portarna för Jul i Byskolan 2017. Vi strävar efter ett gediget sortiment av svensk hemslöjd, där var sak är noga utvald. Här kan du hitta slöjdalster av keramik, smide, halm, textil, glas, trä, näver, gjutjärn och ull samt smycken i silver, tenn och brons. Givetvis finns här tomtar från Sveriges alla hörn som bidrar till julstämningen.

Kaffestugan serverar julkaffe med 100% hembakat. Vi erbjuder även mjölk- och glutenfritt kaffebröd samt en meny med lågkolhydrat-kakor för dem som vill ha en nyttigare fika.
Byskolans servering använder ekologiska och produkter och ingredienser. Tanken hos oss är att det ska vara småskaligt och avstressande, med brasa som sprakar, klocka som tickar och golv som knarrar.  Jul i Byskolan har öppet torsdagar, fredagar, lördagar och söndagar under sex veckor…, besökarna blir därigenom färre per dag, alla får plats och det blir lugnt och mysigt.

Byskolan i Gånarp ligger på Hallandsåsens sydsluttning mellan Munka Ljungby och Hjärnarp i Ängelholms vackra inland.

Fri entré

 Kontakt
Anne P Strömbäck
Telefon: 0431-28127
Hemsida, bokning, e-post; Se nedan…

 

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land