Julstaden Göteborg

Julstaden Göteborg

Den 12 november tänds de första ljusen i Julstaden Göteborg och inne i Lisebergs vinterlandskap finns allt som hör årets mest stämningsfulla månad till. Så släpp alla måsten, ta någon hårt i handen, och kliv in genom grindarna till julen på Liseberg. Här finns en gammaldags julmarknad, dignande julbord, isbana, allsång och härliga åk. Och från den 10 december står sedan stan i full julskrud – i år med temat

PROGRAMMET PÅ STAN

Göteborg välkomnar dig till en sagolik jul full med aktiveter och ett program som garanterat tar fram julkänslan. För att göra din upplevelse ännu mer sagolik är nästan allt gratis. Den 12 november tänds första ljusen på det tre kilometer långa ljusstråket som lyser upp stan och den 10 december startar programmet och ännu mer ljus tänds upp.

SHOPPING I JULSTADEN

Shopping i Julstaden Göteborg innebär shopping av högsta klass. Här hittar du något för alla – alltifrån stora varuhus och gallerior till mindre butiker och mysiga stråk.

Vi har tagit fram en shoppingguide som tar dig till några av alla guldkorn i Julstaden. Och med vårt Julpass får du massor av förmånliga shoppingerbjudanden.

JUL PÅ LISEBERG

Inne i Lisebergs vinterlandskap finns allt som hör årets mest stämningsfulla månad till. Så släpp alla måsten, ta någon hårt i handen, och kliv in genom grindarna till julen på Liseberg. Här finns en gammaldags julmarknad, dignande julbord, isbana, allsång och härliga åk – allt till tonerna av julmusik och doften av glögg och brända mandlar. För att inte tala om de miljontals glimrande juleljusen.


Fotograf: www.goteborg.com/Liseberg

MYSIGA JULMARKNADER

I Göteborg med omnejd hålls varje år många julmarknader med härliga juldofter, hantverk och annorlunda julklappar. Jul på Liseberg har Sveriges största julmarknad med ett åttiotal bodar. Kronhusbodarna och Gunnebo Slott har tradiotionsrika marknader och på Högskolan för design- och konsthantverk säljer studenterna ny och spännande design, keramik och smycken.

GÖTEBORGSPASSET JUL

Skaffa Göteborgspasset Jul när du kommer till Göteborg! Då får du det bästa av stan på ett kort. Bland annat fritt inträde till Jul på Liseberg, Universeum, tur med Julpaddan, fritt inträde till museér och dessutom mängder av bra shoppingerbjudanden.

Källa: www.goteborg.com

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land