Kanota i Båven

Kanota i Båven

Plats: Sjön Båven, Södermanland,
Båven är lätt att nå både från Arlanda och Skavsta flygplats. Sjön är otroligt vacker och man kommer garanterat få uppleva naturen på nära håll. Båven har många vikar och öar och den 500 km långa strandlinjen kommer att inbjuda till många raster. Övernatta på mysiga B&B.

Dag 1
Starta från Skebokvarn. Här kommer ni bli fullt utrustade och sedan körda till lämpligt ställe för första etappen. Ni kommer att övernatta på ett mysigt B&B på en hästgård.

Yoursweden_sjoskog600
Foto: YourSweden

//
//
Dag 2
Fortsätt kanota söderut längsmed Båven, efter en dagstur kommer ni fram till B&B där ni kan äta gott, basta om ni väljer att komma lite tidigare så kan ni också ta en cykeltur i de vackra omgivningarna.

Yoursweden_canoeing_in_swed
Foto: YourSweden
Dag 3
Fortsätt i de lugna vattnen, inatt kommer ni bo på B&B mitt i ett litet samhälle. Det finns mycket aktiviteter här så som att fiska, promenera och det arrangeras dagsturer för att besöka ett av de närbelägna slotten. Om ni önskar så är det möjligt att lägga till en natt.

Pris från: 2450 sek. Ink. Kanot, flytväst, boende i dubbelrum, frukost, kartor och information.
(Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..)

Kontakt:
E-post: contact@yoursweden.se
Phone: + 46 (0)733-865797
Adress: Täppgränd 14
121 33 Enskededalen

Foto: YourSweden

Mer information: http://www.yoursweden.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land