Kolmårdens Nya Safari, Världspremiär 30/4 2011!

Kolmårdens Nya Safari, Världspremiär 30/4 2011!

Nya Safari saknar motstycke bland världens alla djurparker och är den största satsningen någonsin på Kolmården. Tänk dig att du svävar ut över savannen och färdas in bland alla de vilda djuren. Nu är det du som är gäst hos dem, på deras villkor. En fantastiskt nära upplevelse av djur från världens alla hörn. Premiär 30/4 2011!

Tidigt på morgonen, när de första solstrålarna når savannen, vaknar dess invånare. Sebrorna rör sig i en klunga på den dammiga jorden, ständigt under uppsyn av de nyfikna girafferna. Där borta syns flocken av antiloper. Wow…, är det inte lejonen som ligger där?


Foto: Sven Prim

Nej, det handlar inte om en Afrikaresa utan en tur i Kolmårdens Nya Safari!

Nu börjar äventyret
I Nya Safari möter du vilda djur på riktigt nära håll. Bered dig på att strutsen, världens största fågel, som nyfiket tittar på dig uppe i gondolen. Får du syn på två par fläckiga ben? Då så får du se den ståtliga giraffen. Har du riktig tur, sitter brunbjörnen och fiskar honung ur sin stubbe när du åker förbi. Vildhundarna är riktiga rackare på att gömma sig, så håll utkik efter små öron som sticker upp ur gräset.

Följ med på en spännande safari!

Information och bokning
Telefon: 011-15 71 00
E-post: info@kolmarden.com

Mer information: http://www.kolmarden.com/Safari

Plats: Kolmården, Norrköping

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land