Kungsberget – Vinter på nära håll!

Upplev vinterns härligaste äventyr!

Kungsberget – Vinter på nära håll!

Foto/Källa; Kungsberget/Branäsgruppen

Med 18 nedfarter och 10 liftar erbjuder Kungsberget vintersemester på nära håll. Här finns alpina utmaningar för både nybörjare och vana åkare – bra skidåkning för alla. Från att vara en anläggning för enbart dagsgäster har Kungsberget expanderat kraftigt och vuxit till att bli en attraktiv skidort med boende för både små och stora sällskap. I dagsläget kan vi erbjuda våra skidgäster över 1000 bäddar på nära avstånd från backarna. Utöver en härlig upplevelse i backen finns dessutom restauranger, aktiviteter och bästa service.

Om Ånnaboda/Storstenshöjden:

Bara 20 km från Örebro, uppe i Kilsbergen med fantastiska vyer över Närkeslätten ligger Ånnaboda Storstenshöjden. Året runt erbjuder vi helheten för den som vill utföra aktiviteter eller vill hämta energi i storslagen natur. Här finns något för hela familjen, den aktiva, föreningen, företaget och dig som privatperson.

Om Tolvmannabacken:

Tolvmannabacken är en skidanläggning i Kisa som grundades på 50-talet. Här erbjuds sex olika pister i varierad svårighetsgrad, perfekt för hela familjen. På anläggningen finns även längdspår under vintersäsongen och lokaler för uthyrning vid evenemang och fest året runt.

kungsberget580

KONTAKT
Telefon & telefonsvarare

054-13 26 00
TELEFONBOKNINGEN ÖPPNAR KL. 09:00 PÅ MÅNDAG

E-post, bokning, hemsida; Se nedan

 

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Kungsbergsvägen 51
    811 95 Järbo