Lär er surfa på Stadt i Norge med familjen

Lär er surfa på Stadt i Norge med familjen

De flesta tänker på palmer och tropisk värme i Hawaii eller Australien när de tänker på surfing. Minst lika exotiskt är det att surfa mellan de branta fjällsidorna i havsgapet på Stadt.

Stadlandet har under lång tid varit en gömd surfpärla som allmänheten först nu har fått upp ögonen för. Många av dom som besöker Stadt inser att det inte är nödvändig att använda dagar på att åka långt utomlands, det räcker att åka till Norge.

Surfcampet ligger i natursköna Hoddevik där den 1,5 km långa sandstrandensom är omgiven av 500 meter höga fjäll på båda sidorna. Det är något magiskt över platsen och de som besökt oss kommer ofta tillbaka för att uppleva denna magin igen.

Vi bor tillsammans i ett modernt, fräscht och mysigt hus som ligger 5 min gångavstånd från stranden och vågorna. Huset har alla de bekvämligheter man kan önska sig, 2 fräscha och rymliga badrum, välutrustat kök, Tv med DVD, trådlöst internet och rymliga flerbäddsrum. Vi har också duschrum där man byter om, så man kan gå med våtdräkten på direkt in till duschen.

Dagarna tillbringas med att du och din familj tillsammans lär er att bemästra vågorna med hjälp av våra engagerade instruktörer. Undervisning är direkt anpassad för att vara rolig och givande för både barn och vuxna.

När vi inte surfar finns det massor med andra aktiviteter att förgylla tiden med. Vid surfcampet finns det en stor trampolin, skateramp, slack line och härliga vandringsleder. På stranden finns det beach volleybollplan och strandfotboll är alltid populärt. De flesta veckorna går det också bra att få yogalektioner och det finns också bra fiskemöjligheter.

Vi hoppas på att se er i vågorna i sommar!

Kontakt:

Lapoint
Telefon: +46 31 761 48 70
Öppetider: 10:00 – 17:00
Boka: BOKA@LAPOINT.SE

Läs mer på http://www.lapoint.se

KARTA

 

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land