Legoland, Nordens största upplevelseort!

Legoland, Nordens största upplevelseort!

Upplev flera stora nyheter! Här finns något för hela familjen!

LEGOLAND® Billund är Danmarks mest kända och älskade nöjespark bland barnfamiljer och barn i alla åldrar. Här finns massor av action, fart och skoj för hela familjen – hinner du allt på en dag?


Foto: Legoland

info

Låt fantasin flöda – på land, till sjöss och i luften

LEGOLAND är en äventyrlig värld av upplevelser för hela familjen med barnet och fantasin i centrum. Här kan du verkligen slå dig lös på land, till sjöss och i luften. Och oavsett om du föredrar action eller mys har du massor att välja bland.


Foto: Legoland
info

En värld av skoj och upplevelser för HELA familjen!


Foto: Legoland
info

Den nya säsongen bjuder på ett kärt återseende med alla de kända och älskade LEGOLAND upplevelserna. Gå på upptäcktsfärd i det fascinerande Miniland och upplev en fantastisk värld där allt är byggt av miljoner LEGO® klossar.


Foto: Legoland
Info

Låt barnen ta sitt första körkort i Trafikskola. Eller njut av farten när ni tillsammans susar fram i Draken, Kungaborgens häftiga bergochdalbana. Ta ubåten ner i djupet till hajarna i Atlantis by SEA LIFETM. Baka pinnbröd med Hövding Långöra, och vaska guld i vilda västern. Kom ihåg badkläder och ögonlapp så att du kan delta i det vilda sjöslaget i Pirate Lagoon.


Foto: Cees van Roeden

info

Och håll huvudet kallt och sikta ordentligt när du ger dig ut på den vildaste skattjakten i TEMPLET. Över 50 spännande attraktioner och en mängd fantastiska evenemang väntar på dig. På LEGOLAND finns det fart, action och spänning för hela familjen.


Foto: Legoland

 

Läs mer på hemsidan; http://www.legoland.dk/sv/

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land