Lena Philipssons drömshow!

Lena Philipssons drömshow!

En av våra mest folkkära artister Lena Philipsson firar 25 år som artist och bjuder in till sitt livs drömshow!


Fotograf: Morgan Norman©
info

Lena, koreografen Fredrik “Benke” Rydman – tidigare Bounce – och konstnären Ernst Billgren skapar tillsammans denna spektakulära show som har premiär den 29 september 2011 på Cirkus i Stockholm.

– Ett dreamteam, säger Lena, musik, dans och konst i en härlig treenighet. Det spånas för närvarande på flygande pingisspelare, månlandningar och romerska vagnar. Det är högt i tak! Musikaliskt kommer självklart mina bästa och största hits finnas med, vissa av dem i nytappning.

De har alla så lång erfarenhet – och hyser stor respekt för varandras professionalitet – att de kan släppa sina vanliga roller. De rör sig fritt inom varandras områden och kan på så sätt komma med oväntade infallsvinklar och se nya möjligheter.

– Gränsen för vad man förväntar sig av en show är flyttad, säger Ernst. Arbetet med Lena och Benke är osannolikt roligt och öppet för nya intryck och färska lösningar.

Showen utvecklas genom att de hela tiden driver varandra lite längre och vågar utmana. Ernst blir idéspruta och kreativt stöd till Lenas och Benkes mångåriga scenerfarenhet.

– Man kan aldrig veta vad man ska drömma, har man tur så blir det väldigt bra och det är precis det som det kommer att bli på Cirkus i höst. En fantastiskt dröm som gör att man vaknar glad och lycklig! säger Benke.

Kontakt

Lovisa Delehag

Tel: +46-8-440 92 08

E-post: lovisa@blixten.se

Läs mer på hemsidan; http://www.blixten.se

KARTA

 

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land