Lion Alpin storsatsar i Tyrol

Med fantastisk pist och offpiståkning samt Österrikes bästa afterski

Lion Alpin storsatsar i Tyrol

Efter en pandemi utan skidresor i Alperna väljer nu Lion Alpin att storsatsa i St Anton och Ischgl. På båda orterna har de skaffat nya egna hotell som de kommer driva i vinter. Totalt äger och driver Lion Alpin nu 9 egna hotell i de Österrikiska Alperna.

Foto; Lion Alpin

St Anton är en legendarisk ort som nästan varje svensk som åkt skidor har hört talas om eller i alla fall har drömt om att åka till. Med fantastisk pist och offpiståkning samt Österrikes bästa afterski så är det verkligen en komplett ort som passar de flesta skidentusiaster.

I St Anton driver nu Lion Alpin Hotel Gabl (https://www.lionalpin.se/stanton/hotelgabl) som ligger i Nasserein precis bredvid liften. Ett charmigt trestjärnigt hotell med god standard och fantastiskt läge. Här bor man nära pist och lift, men samtidigt en bit bort från gågatan så det råder lite mer lugn och ro.

Lion Alpins andra hotell i St Anton heter Hotel Rosanna (https://www.lionalpin.se/stanton/hotel-rosanna) och ligger precis bredvid gågatan mitt i hjärtat av byn. Rosanna är ett hotell som är rekommenderat för vuxna och det råder en åldersgräns på 15 år. Det är ett trestjärnigt hotell med mycket autentisk österrikisk charm. Det perfekta hotellet för par och kompisgäng!

Ischgl är en mytomspunnen ort som många har hört talas om men inte lika många har besökt. Med ett av Österrikes absolut mest moderna liftsystem och svårslagen piståkning där 90% av alla pister ligger över 2000m är det inte svårt att förstå varför besökare älskar denna ort. Mitt i byn ligger Lion Alpins egna Hotel Abendrot (https://www.lionalpin.se/ischgl/hotelabendrot) med härliga rymliga rum och ett utmärkt läge. Här bor du bra med närhet till allt och självklart ingår det en läcker halvpension.

Under vinter erbjuder Lion Alpin resor till Ischgl och St Anton (samt många andra orter) med direktflyg från Landvetter, Arlanda och Kastrup. I priset ingår alltid liftkort och transfer samt en trygghetsgaranti så att du kan känna dig säker med din bokning.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    St. Anton am Arlberg
    6580 Österrike