Lyxvandra i Stockholms skärgård och Östergötland

Lyxvandra i Stockholms skärgård och Östergötland

“Lyx vandra” i några av Sveriges vackraste natur- och kulturområden i Stockholms Skärgård och Östergötland. Högklassiga hotell, god mat kombinerat med fantastiska naturupplevelser.

Efter en heldag till fots kan du koppla av och äta en god middag innan du somnar gott i en skön säng – en oslagbar kombination för både kropp och själ.

På vår 4-dagars vandringsresa till Östergötland vandrar vi på strandvallarna längs sjön Roxen och genom småkuperad skogs- och kulturbygd i Åtvidabergstrakten. I Ekopark Omberg får vi lite tuffare vandring förbi Alvastra klosterruin, genom lummiga bokskogar upp på Hjässan med vidunderlig utsikt över Vättern och Tåkern. Sista dagen ägnas helt åt historia och kultur i Vadstenas medeltida stadskärna där det ingår en stadsvandring. Vi bor på anrika Idingstad Säteri, i en rogivande och idyllisk miljö utanför Linköping. På Starby Hotell och Spa I Vadstena ges tillfälle för avkopplande spabehandlingar.

 

Vår 3-dagars vandringsresa i Stockholms södra skärgård inkluderar tre vandringar i varierande miljö i ytter – och innerskärgården. Vi vandrar i storslagen natur på några av Stockholms skärgårds havsörnstätaste öar, övernattar på anrika Häringe Slott och ett av skärgårdens vackrast belägna hotell, Almåsa. Vi njuter av vällagade middagar komponerade i ”slowfood”- anda med smaker av de bästa råvarorna från trakten

Kontakt:

email: info@swedenbynature.se

Tel. +46 (0 ) 723-020302

Hemsida: www.swedenbynature.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land