Madeira, Atlantens paradisö!

Madeira, Atlantens paradisö!

Madeira är som en grön juvel i Atlanten med sin storslagna natur och en gästfrihet som är vida känd.


Caldeiras Verde, SantanaFoto; Portugals Turistbyrå

Här dominerar spektakulära vyer med branta stup och ymnig grönska, vackra vandringsleder, små söta bergsbyar och en charmig, kuperad och färgsprakande huvudstad – Funchal.


Huvudstaden Funchal, Foto; Portugals Turistbyrå

Ön hålls frodig tack vara sina flera hundra mil långa levadas, som transporterar vatten från bergen ut till terrassodlingarna. Här frodas växtligheten om våren med färgstarka hortensior, bougainvilla, liljor och papegojblommor. Ön är perfekt för den som söker naturupplevelser, vandring och vattensporter men har också seglat upp som en seriös Spa-destination och deras golfbanor är välkända sedan länge. Därtill en hög standard på hotellen och maten, liksom servicen, parat med ett ljuvligt behagligt klimat året om där temperaturen sällan stiger över 25 eller under 15 grader bidrar till en semesterdestination som få andra.


Foto; Portugals Turistbyrå

Överallt på Madeira kan man vandra längs de berömda levadorna – flera hundra år gamla bevattningskanaler. Det är en enastående upplevelse att vandra genom det vackra landskapet. Vandringslederna varierar i svårighetsgrad och går genom bergspassager, fruktplantager, öde hedar och frodigt grönskande skog.


Foto; Portugals Turistbyrå

Funchal bjuder på ett modernt och myllrande stadsliv med livliga huvudgator och charmiga gränder, vackra parker och bra utbud av shopping och nöjen.


Foto; Portugals Turistbyrå

Med GetAway bor du antingen på hotellanläggningar vid havet eller mitt i Funchals centrum. Vi flyger nonstop Stockholm-Funchal med SATA, ett portugisiskt flygbolag, fredagar kl 16.05-20.25, hemresa kl 09.00-15.15.

Getaways resor till Madeira ingår dessutom ingår en halvdags örundtur (till Monte och Eira do Serrado) med engelsktalande guide.

Om GetAway Travel
GetAway Travel är en researrangör som paketerar resor med hög kvalitét och bra pris. Vi kan erbjuda paketresor till utvalda destinationer så som Kina, Indien, Sydafrika, Portugal med Madeira och Azorerna.

Vår önskan är att du som resenärer ska uppleva god service, hög kvalitet och bra information när du kontaktar GetAway Travel.

Kontaktuppgifter
Getaway:
Telefon: 08-661 00 25
E-post: info@getaway.se

Besöksadress:
Riddargatan 7 A, 3tr, 102 14 Stockholm

Webbplats: http://www.getaway.se

KARTA över Madeira

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land