Magiker Douglas Nordenbelt – Underhållning event & fest

Trollkarl till event och fest - Douglas tog Brons i Nordiska mästerskapen i trolleri 2016.

Magiker Douglas Nordenbelt – Underhållning event & fest

Douglas Nordenbelt är en trollkarl som skapar både omöjliga och oförglömliga event. Oavsett om det är på den stora scenen inför 1000 personer eller som minglande trollkarl inför 30 personer är Douglas flexibel och kan alltid anpassa sig efter situationen. Douglas är en erfaren, professionell och säker underhållare som alltid levererar. Söker du efter orginell, rolig, högklassig underhållning till ditt nästa företagsevent, fest, bröllop eller kick-off? Douglas gör dig inte besviken.

Tjänster som Douglas erbjuder:

MINGELTROLLERI
Mingeltrolleri är den perfekta isbrytaren till ditt event och uppskattas alltid av gästerna. Douglas minglar runt bland gästerna och bjuder på magi på riktigt nära håll. Högklassigt trolleri kombineras med en stor portion humor. Papper blir till 100-lappar, mynt försvinner, kort ändrar valör m.m. Detta är en väldigt populär tjänst och blir ofta kvällens samtalsämne. Mingeltrolleri passar perfekt till företagsevent, invigningar, mässor, kick-off m.m.

SCENSHOW
På scen blir det en show med högt tempo, mycket humor och trolleri på hög nivå. Showen anpassas efter dina önskemål och kan framföras för allt från 20 till 3000 personer. Douglas show engagerar hela publiken och gör dina gäster till kvällens stjärnor. En scenshow är den perfekta underhållningen om du vill underhålla alla din gäster samtidigt. Scenshow passar perfekt till företagsevent, invigningar, mässor, kick-off m.m.

EN MAGISK KVÄLL
Kombinera mingeltrolleri med en scenshow. Börja med mingeltrolleri när dina gäster anländer till eventet eller precis efter förrätten. Avsluta sedan med en scenshow efter middagen eller till kaffet. En magisk kväll helt enkelt! Douglas Nordenbelt tog brons i Nordiska mästerskapen i trolleri 2016.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Lilla Skolgatan 4 C
    29431 Sölvesborg