Möt våren på romantisk kryssning i Medelhavet!

Möt våren på romantisk kryssning i Medelhavet!

MSC Cruises presenterar sommarens mest romantiska kryssningsupplevelse med start den 7 april.

couple_Ship_MSC_Fantasia

Fördelarna med att kryssa under våren och försommaren är många: priserna är lägre, det är ofta mindre passagerare ombord och du får en försmak av sol och värme. Den mest perfekta tiden för en romantisk kryssning, helt enkelt.

Ship_Couple640

Från slutet av mars till början av juni erbjuder MSC Cruises kryssningar i Medelhavet till årets mest förmånliga priser. Om du dessutom bokar resepaketet Fly & Cruise ingår förutom själva kryssningen även flygresa, transfer och helpension. Dessutom finns flera förmånliga dryckespaket att välja mellan. Detta gör en kryssning till ett bra alternativ till den klassiska charterresan.

Venedigs kanaler och gränder

MSC Fantasia, en av MSC Cruises tolv fartyg, bjuder på en en kryssning utöver det vanliga med flera restauranger och barer av hög klass. Ombord finns allt från spa och tolv bubbelpooler till vinbar, shopping, bio, teater och ett fotogalleri.

Under försommaren är det oftare stillsammare och färre turister runt Medelhavet. Det innebär att du till exempel kan få ut mer av ett besök i den historiska hamnstaden Venedig. Passa på att ta en romantisk gondoltur på kanalerna eller strosa i de mysiga gränderna och insup den gemytliga atmosfären. Turen fortsätter sedan längs den italienska kusten till Bari, vidare till den grekiska övärlden för stopp i Katakolon, Santorini, Piraeus (Aten) och Korfu. Kryssningens sista stopp är den vackra världsarvsstaden Dubrovnik innan man är tillbaka i Venedig. Första avresa med Fly & Cruise-paketet på MSC Fantasia är 7 april.

Romantik och egen butler

Med MSC Cruises ”Romance packages” får alla kärlekspar ut det lilla extra av kryssningen i form av njutning och avkoppling med champagne, färsk frukt, rosenbuketter och eleganta smörgåsbrickor i hytten. Om man dessutom är nygift får man ett speciellt mottagande ombord med en överraskning i hytten och en inbjudan till kaptenens cocktail.

Ska du fira smekmånad eller bröllopsdag under våren kan MSC Cruises lyxigare koncept MSC Yacht Club vara något för dig. De bekväma sviterna på de åtråvärda däcken i fören har panoramafönster eller balkong ut mot havet. Sviterna är utrustade med en walk-in-garderob och badrummen är inredda med marmor. Dessutom har du en egen butler samt full tillgång till underhållning och aktiviteter ombord.

I priset ingår tillgång till MSC Aurea SPA för dem som vill luta sig tillbaka och koppla av. I spaet finns bastu och turkiskt bad för två. Dessutom kan en butler hjälpa till med bokningar av flera exklusiva skönhets- och massagebehandlingar. I priset ingår tillgång till spa, massage i sviten med flera alternativ på behandlingar, balinesisk ljusmassage för fysisk och mental avslappning samt aromatisk hydroterapi i ett lyxigt privat rum för två med musik och färgterapi. Här blandas den balinesiska massagens magi med traditionellt terapeutiskt vatten.

Skepp_MSC_Fantasia
Bilden; MSC Fantasia

Prisexempel romantisk kryssning med MSC Fantasia

Kryssning i östra Medelhavet med fartyget MSC Fantasia. Pris från 8870 kr.

Prisexempel avser:

8 dagar, Fly & Cruise, Medelhavet

1 person (vuxen). Barn kryssar för 1 400 kr.

Del i insideshytt

Helpension med dryckespaket.

Avgångar: 7 april – 27 oktober

Avresorter: Arlanda, Stockholm och Kastrup, Köpenhamn.

Besök ; www.msccruises.se