Naturresor med Annelie Utter – Safari, Ekoturism & Fotoresor

Annelie Utter är en pionjär inom ekoturism i Sverige, och idag leder hon resor runt om i världen

Naturresor med Annelie Utter – Safari, Ekoturism & Fotoresor

Foto; Annelie Utter på NaturResor.com 

Annelie Utter är en pionjär inom ekoturism i Sverige, och idag leder hon resor runt om i världen. Hon är en väl ansedd researrangör, expeditionsledare och naturfotograf. Hon tar ett begränsat antal gäster med på sina exklusiva resor till de viltrikaste platserna i världen. Hon har som mål att bygga en turism med utgångspunkt i en hållbar utveckling. En viktig del i hennes arbete är att se efter lokalbefolkningens välbefinnande då det är förutsättning till att bevara de hotade djuren och de områden de lever i.

Bland årets resor finns bland annat en vandring i snöleopardens rike i Indien, tigersafari, en fotoresa till Pantanals jaguarer i Brasilien, isbjörnssafari på Svalbard och en expedition till bergsgorillorna i Uganda. Det är Annelie Utter som leder resorna tillsammans med lokala guider. Vår vision är att ge resenärer och fotografer upplevelser av vilda djur i ekoturismens anda. Genom stöd till lokalbefolkning och ett aktivt arbete för resmålens miljö vill vi genom våra resor påverka djurens förutsättningar i en positiv riktning.

2001 mottog Annelie Utter priset som Sveriges bästa ekoturismarrangör av Grand Travel Award.

Annelie Utter är även erkänd naturfotograf och har vunnit priser för sina bilder på vilda djur. Nyligen valdes hon in i Naturfotograferna , en förening för Sveriges främsta naturfotografer.

Är du intresserad av fotografi så finns det möjligheter att gå fotokurser hos Annelie Utter och yrkesfotografen Tony Meyer.

För mer information om resorna, flera resmål och fotokurserna, besök vår hemsida: Klicka på den gröna knappen nedan som det står  “Till hemsida” på. Där kan du även starta en prenumeration på vårt nyhetsbrev och få möjlighet att vinna fina priser!

LÄNKAR
Web: http://cafezanzibar.se/
Följ oss på Facebook: http://www.facebook.com/naturresor
Se filmklipp på YouTube: http://www.youtube.com/naturresor

Kontakt ( Klicka även på kontakt nedan och skicka meddelande via formuläret.)
Tfn: +46(0)303-225680 / 225080
Mob: +46 707-22 23 37
Skype: naturresor

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land