Nordic Husky Farm Outdoor Adventures

Uppleva vilda naturen med våra huskies och lär om moder jordens läkande krafter

Nordic Husky Farm Outdoor Adventures

I vårt ekologisk fokuserat verksamhet erbjuder vi natur upplevelser och äventyr, från korta husky och kennelbesök, husky promenader, ört-vandringar och nature awareness vandringar, snösko-turer, och naturligtvis hundspansturer (med släde på vinter eller med hjulvagnar på barmark). Från en timme till en heldagstur med lunch på elden.

All våra huskies är familjmedlemar och våran priorität är bra hundvård året-runt, i varje hunds hela livet.
Våran kennel är dubbel certiferat hos MUSH with P.R.I.D.E. som fokuseras på professionell hundvård och etisk behandling av arbetande hundar.

Hos oss kan ni också boka helg och helveckan semester eller getaway med rik programmet med bl.a. besök till renar, Hällingsåfallet vattenfall, kanot tur, husky aktiviteter, m.m.

Mat som ingår i våra programmer är hemlagat med lokalproducerat råvaror från små gårdar och familij företagar.

Om du vill bara bå i tyst och vacker område, i harmoni med Naturen och avkoppla, då kan du bara boka boende hos oss, i vår enkelt mysigt stuga.
Skogen finns flera hundra meter från stugan och 140km lång Vattudalen liger bara 300m från oss. Fiske kort finns at köpa på plats.

En aktivitet som gör vår plats unik är HUSKY & ÖRT promenad, var du lär dig om naturens läkande kraft, harmoni med djur och växter, om användning av örter för matlagning och medicin.

Besök oss på våran hemsida för att lära mer om oss, våra underbara, vänliga huskies och de aktiviteter vi erbjuder.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Vedjeön 165
    83394 Strömsund