Över 20 språk och 250 destinationer

Sveriges bästa utbud av språkresor runtom i världen

Över 20 språk och 250 destinationer

Att lära sig ett nytt språk är något som står på mångas bucket list. Så varför inte ta och pricka av det redan nu?! Det allra bästa sättet att lära sig ett språk är att åka till ett land där språket talas för att lära sig på plats. Det är inte bara ett enklare sätt att lära sig eftersom du får använda språket hela tiden, du får dessutom en upplevelse för livet på köpet!

ESL Språkutbildning Utomlands erbjuder språkresor och språkkurser runtom i hela världen – vi har över 20 språk att välja på, på mer än 250 destinationer. Vill du åka till USA, Sydafrika, Jordanien, Sydkorea, Kina? Inga problem! I de allra flesta städer har vi dessutom flera skolor för att kunna hitta den perfekta skolan för alla studenter! Våra språkkurser ges på alla nivåer, från nybörjare till avancerad, och du väljer själv när och hur länge du vill plugga.

Vi har någonting för alla:
– Språkresor för juniorer 7-17 år
– Språkkurser för vuxna, alla åldrar från 16 år
o Generella språkkurser
o Affärsspråk
o Språk PLUS specialkurser i t.ex dans, matlagning.
o Examenskurser, t.ex Cambridge, IELTS
– Språkkurser speciellt för 30+
– Språkresor med aktivitetsprogram för 50+

Du ser – det finns massvis att välja på, allt från klassiska språklektioner i engelska, till italienska och matlagning i Rom, eller japanska i Tokyo. Och det alla har gemensamt är att de garanterat kommer att ge dig en upplevelse du aldrig glömmer!

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Drottninggatan 65
    111 36 Stockholm