Palmerstown House – Irland

Palmerstown House – Irland

Plats. Johnstown, County Kildare, Irland,

Palmerstown House är rikt på historia och var fram till nyligen, hem för en berömd hästgård.
Nu är det mer känt för sina fantastiska, varierande och gröna fairways, glittrande sjöar och tusentals planterade träd, som är särskilt vackra på hösten.
Det är första gången PGA har gett sitt namn till en golfbana i Irland.

irelandpalmerstownskeppet58
Foto: Holger Leue

Hotellet har över 200 rum med stilfull inredning.

Klubbhuset är idealiskt beläget i hjärtat av Palmerstown House Estate.

När du går upp för trappan av marmor till ingången, känner du en omedelbar känsla av avkoppling från stress och ansvar i den moderna världen.

Grillrummet och baren är dekorerad med vackra antikviteter, naturlig belysning och konstverk. En magnifik veranda väntar gästerna där de kan varva ner och titta på när deras kolleger och golfare avslutar sin runda på den imponerande 18: e green.

Från klubbhuset är det lätt att komma åt många faciliteter av Palmerstown House GC som driving range, pitching green, deras fyra putting greens och första tee.

irelandpalmerstown580

Andra aktiviteter
Icke-golf kunder, kollegor och familjemedlemmar kommer att upptäcka en rad olika inspirerande aktiviteter de kan deltaga i.

Under överinseende av professionella utbildare, kan gästerna uppleva spänningen i lerduveskytte, bågskytte, fiske och den underbara sporten falkenering. Palmerstown House Estate har ett exceptionell hästsport arv och ridlektioner är ett underbart sätt att uppleva det 800 ha stora fantastiska landskapet!

Bröllop?
Ett bröllop är en speciell och personlig dag för bruden och brudgummen. Vid Palmerstown House Estate, skräddarsyr vi varje bröllop som passar dig och dina behov så att ditt bröllop blir en unik och minnesvärd upplevelse.

Den vackra matsalen rymmer upp till 160 gäster. Som en del av ditt bröllopspaket kommer vår chefskock Ciaran Cunningham att skapa en meny med dig.

Från första mötet fram till din bröllopsfest kommer deras särskilda evenemangteam att tillsammans med dig se till att varje detalj är noggrant planerad och utförs till bästa resultat.

Kontakt:
Palmerstown House, Johnstown, County Kildare, Republic of Ireland
Tel: +353 (0) 45 906 901
Email: info@palmerstownhouse.com

Mer information: http://www.palmerstownhouse.com/

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land