Paris, Paris, Paris…!

Paris, Paris, Paris…!

Plats: Paris,

Följ med på en annorlunda resa till Frankrikes underbara huvudstad Paris! Vi kommer under denna resa att se och uppleva Paris och dess invånare på nära håll då vi promenerar tillsammans med vår ciceron och guide Peter Wik.  Peter Wik har bott i Paris två gånger ett år i taget och studerat på universitetet Sorbonne. Han har sedan återvänt till sin favoritstad ett 50-tal gånger.

omniresorparis

Med tunnelbanan åker vi till kända Latinkvarteren med universitetet Sorbonne, templet Pantheon och den omskrivna kyrkan Saint Sulpice från boken Da Vinci koden. På Rue de Buci handlar vi vår picknick lunch i små härliga franska ost-, vin- och fruktbutiker. Innan vi avnjuter vår lunch vid floden Seine inhandlar vi naturligtvis också en fransk pain hos bagaren!
Under våra promenader kommer vi att uppleva Paris kända symboler som katedralen Notre Dame, Triumfbågen, Eiffeltornet och Place de la Concorde. Vi besöker Louvren, ett av världens mest kända museum med mästerverk som Mona Lisa och Venus från Milo.
Vi njuter av en förfriskning på Café de Paris, ett av stadens mest kända caféer, innan vi shoppar loss på något av de stora varuhusen Galerie Lafayette eller Printemps. På kvällarna njuter vi av den härliga franska matlagningen!

Information och bokning:
OmniaResor
Stora Gatan 44
722 12 Västerås

Tel. 021 – 12 90 90
Fax: 021 – 18 98 90
E-post: info@omniaresor.se

Mer information: http://www.omniaresor.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land