Prima Travel – Reseupplevelser till fots och på cykel!

Vi kan stolt konstatera att vi är Skandinaviens ledande researrangör av vandringsresor och cykelresor

Prima Travel – Reseupplevelser till fots och på cykel!

Foto; Prima Travel

Visst är det roligare med en aktiv semester! Att möta ett nytt land till fots eller på cykel är en stor upplevelse. Dofterna, färgerna och människorna kommer man tätt inpå när man vandrar eller cyklar. Våra resor är inga asketiska konditionsprov utan vi njuter av goda middagar och bor på bra hotell. En aktiv form av njutning! Sveriges favoritarrangör av vandrings- och cykelresor sedan 1986. Vi kan stolt konstatera att vi är Skandinaviens ledande researrangör av vandringsresor och cykelresor. För det har vi att tacka alla er som har rest med oss sedan 1986! Vi producerar själva våra resor och vårt erfarna team av vandrings- och cykelresespecialister handplockar allt för att ge dig den bästa upplevelsen. Vi erbjuder aktiva resor för alla, från lugna vinpromenader till alpina expeditioner och allt där emellan.

Det småskaliga resandet
Vi tycker om det småskaliga resandet. De flesta av de hotell vi använder är familjeägda och detsamma gäller de restauranger och vingårdar vi besöker. När vi dukar upp en picknick tycker vi att det är extra roligt att få presentera närproducerad mat. Maten är en del av reseupplevelsen och allt smakar så mycket bättre när man ansträngt sig lite!

Det mesta ingår i priset
Det mesta ingår i våra resor, utan konstiga tillägg. Vi erbjuder kompletta paketresor med flyg, transfer, hotell, guide, alla vandringar och cykelturer, inträden och måltider redan inkluderade.

Kontakt
Prima Travel
Telefon 031-81 33 50
E-mail; Se nedan…

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land