Reine – Enastående vackert!

Reine är känd för spektakulär natur, ljus och ett fantastiskt läge

Reine – Enastående vackert!

I den västra delen av Lofoten, vid ingången till Reinefjorden, ligger fiskeläget Reine. Här är de majestätiska Lofotbergen och Nordsjön våra närmaste grannar. På sommartid kan en kanotsemester hos oss erbjuda oändliga dagar och midnattssol, och på vintern korta dagar med spektakulärt väder och norrsken.

Reine lockar fotografer från hela världen. När tidningar och medier vill visa upp något som är verkligt och unikt vackert, använder de ofta bilder från Reine. Du ser på bilderna vi visar här så otroligt vackert här är. Men Reine är så mycket mer. Reine är en berättelse om människor som fastnat och trotsade livsvillkor som vi knappast kan föreställa oss i vår tid. Det rika havet gav dem mat på bordet och inkomst för uppehälle.

Reine är en autentisk och livlig fiskeby i moskéns kommun i västra Lofoten (Nordland-regionen). Platsen är känd för spektakulär natur, ljus och ett fantastiskt läge.

Reine Rorbuer är nästan så långt ute i Lofoten som du kan komma. Om du letar efter en “komma bort från allt” – en plats där få människor har varit, kom till oss. Vi kan inte lova dig att du kommer att vara ensam, men vi kan lova dig att de andra kom hit av samma anledning.

Bo i mysiga stugor
Alla våra 39 bekväma rorbu, 1 rum och 2 lägenheter har nyligen restaurerats och kombinerar atmosfären i deras gamla bruk som fiskarhem med modern komfort. Alla stugor, eller “Rorbuer” som de kallas, har sitt eget badrum och nästan alla har fullt utrustade kök för dem som vill laga sin egen nyfångade fisk. Wi-Fi finns tillgängligt i alla stugor.


OM Classic Norway Hotels

Classic Norway Hotels är en hotellkedja som består av några av Norges mest charmiga hotell och rorbu. Det finns totalt 17 hotell från Fevik i söder till Lofoten i norr. Även om hotellen i Classic Norge har enskilda egenskaper och karaktär, hittar du flera gemensamma funktioner; “Personlig värd”, “kvalitetsmedveten” och “skräddarsydd” hjälper oss att glädja gästerna.

Bilderna från Reine;
Foto/Källa; Christer Olsen/Classic Norway Hotels

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Reineveien 109
    8390 Reine, Norge