Rid i Norge med Fjellrittet!

Rid i Norge med Fjellrittet!

Fjellrittet är ett litet företag som drivs av Torgeir Svalesen – tillsammans med barnen Jo, Ole och Thor. Astrid Lange och Ellen Findreng ingår som guider.

Vi arrangerar turridning, semesterridning, bergsridning och ridläger samt häst & vagn/släde på vintern.

Vi deltar aktivt med kvaliteten på turist-orienterade hästaktiviteter genom deltagande i branschorganisationen Horse inom turistnäringen.

Hästarna vi använder är i huvudsak lettdøl, islandshästar, walesiska COB och olika blandningar. Hästen är vårt liv och vi vill ta dig med på en rundtur i det fantastiska norska landskapet.

Turerna är organiserade så att vi åker från plats till plats och om igen. Vi bor på på loger, stugor, hotell och i vildmarken i hyddor. Ditt bagage kommer att transporteras med bil och vi har sadelväskor till vad vi behöver för dagen. På vildmarken resor vi packning med oss ??allt vi behöver under 2 dagar, på hästarna!

Alla turer / händelser är baserade i östra Okshovds anläggning som är godkänd Equestrian Centre. Turerna upp mot och in i södra / östra delen av Jotunheimen.

Jotunheimen ligger i södra Norge och är Norges största bergskedja. Här är Norges högsta berg Galdhøpiggen (2469 m) och här finns ett antal turiststugor och loger. Hjärtat i Jotunheimen är skyddad som nationalpark.

HÄST & VAGN/SLÄDE

Bröllop
Vi hämtar upp vid kyrkan och tar dig till festen. Vi har många gamla slädar och vagnar som sätter en fin ram för händelsen.

Slädturer
Runda på 45 minuter på kvällen. Du sitter under sköna, varma renfällor i skenet från facklor och hör klockorna ringa. Servering av toddy på vägen.

Dagstur:
Ta en slädtur i bergen i den gamla släden. Vi låter hästarna drar oss längs små bergsvägar. Lättare måltider på vägen.

Häst Taxi:
Gör en bra entre till en väns fest, till något hotell, osv. Vi hämtar upp er och tar dig till festen.

Kontakta oss

“Fjellrittet”
Torgeir Svalesen
Østre Okshovd
N-2953 Beitostølen

Telefon: +47 61 34 11 01
Mob: + 47 91 18 55 03
Fax: + 47 61 34 15 24

E-post: post@fjellrittet.no

Hemsidan; http://fjellrittet.no

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land