Rid på Island!

Rid på Island!

Plats: Island,

Ett äventyr för livet
Drömmer du om att rida med gudarnas häst över lavafält, längs med havet och i fjällen? Få bada i heiti-pottur och se glaciärer glittra? Vill du i förväg veta att hästarna är bra, maten god och vilka som blir dina reskamrater? Vara säker på att det går bra att tala svenska? Tillsammans med Foje Hof är allt detta möjligt!

fojehofis_anga
Foto: Fojehof.nu

Årets andra resa, och vår egen favorit, är den populära ridturen i Flóinn  –  ett mycket varierat landskap på södra Island. Ridningen börjar i fjällen och går sedan söderut genom lavafält och ner till stranden, längs med havet och vidare längs med Þjórsás grönskande dalgång.

fojehofis_vattenf
Foto: Fojehof.nu

Vilket resa du än väljer så har du möjlighet till en träff med information och turridning före resan. Du träffar då både Thórir, som är din svensktalande reseledare, samt dina reskamrater och det ges det utrymme till att ställa frågor. Likaså blir det ofta en återträff på hösten med ridning, övernattning och god mat. Det upplägget hittar du ingen annanstans!

Priset avser ridtur med helpension samt transfer till och från Reykjavík. Det som tillkommer är flygresan samt bussresan tor Keflavík-Reykjavík (ca 200 SEK).

Vill du stanna ytterligare 2 nätter på vandrarhem i centrala Reykjavík efter ridturen bokar du detta genom oss samtidigt med bokning av resan.

Flygresan bokar du hos Iceland Air, Iceland Express eller Heklaresor. Ju tidigare du beställer den desto lägre är priset.

Fakta som gäller båda turer
Mötesplats på Island:
BSI = Busscentrum i Reykjavík
kl 18.00 på ankomstdagen.
Ridning: 6 dagars ridning.

Anmälan:
Din anmälan är bindande och giltig så snart du skriftligen meddelat oss namn, adress, telefon och personnr, samt bekräftat din anmälan med 800 kr på PG 9268507-2 eller BG 5995-0360
OBS! Säg till vid bokning av resan om du även vill stanna i Reykjavík efter ridturen!
(Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..)

Information: Vill du veta mer eller om något är oklart hjälper vi till och reder ut det hela.
Thórir Steindórsson, tel 070-35 45 289.

OBS!
All ridning sker på egen risk.

Kontakt
FOJE HOF islandshästar
Lökarödsvägen 500
S-297 95 Degeberga Tfn 044-35 13 14
E-post: fojehof@telia.com

Mer information: http://www.fojehof.nu/

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land