RIDE Adventures motorcykel & 4×4 turer

RIDE Adventures är din bästa resurs för internationell äventyrsresor

RIDE Adventures motorcykel & 4×4 turer

Foto; RIDE Adventures *

Letar du efter din nästa stora äventyrsresa, men kan inte hitta på vad du ska göra? Låt då RIDE Adventures, som har de bästa motorcykeläventyrsrutterna och 4×4 äventyrspaket som alla är förberedda. De hjälper dig att välja, boka och planera för din nästa oförglömliga reseupplevelse! Oavsett om du letar efter resa där du åker själv, en guidad gruppresa eller ditt eget Private Group-paket, är RIDE Adventures din bästa resurs för internationell äventyrsresor. Låt inte en värld av upplevelsesmöjligheter bara sitta på din “att göra lista” när alla dessa otroliga RIDE Adventures väntar på dig!


Patagonia Motorcykelturpaket 
Ett resexempel som är RIDE Adventures starkaste region, där man betjänar fler kunder än någon annanstans, är just nu i Patagonien. När motorcykelåkaree frågar RIDE Adventures “vilken är den bästa motorcykelturen?”  är det ganska svårt att inte tänka på den här; “The Patagonia Experience”. En guidad motorcykelresa som tar mc-förarna genom de absoluta höjdpunkterna i Patagonia, allt på bara 14 dagar (inklusive ankomst- och avresedagar.) Torres del Paine National Park, Perito Moreno-glaciären, Carretera Austral, otroliga Andes Mountain Ridning och mer, alla packade i en fantastisk motorcykeltur!

REFERENSER

Mark M., efter hans tur i Patagonia
“Från det ögonblick jag började planera denna resa ända till slutet, varje fråga som jag hade – och det fanns många – besvarades av Eric i detalj Allt om min erfarenhet med RIDE Adventures har varit fantastiskt hyra cykel och resväg startades.. perfekt och verkligen tillät mig att njuta av otroliga skönheten i Patagonien …”

Jeannie P., på deras guidad grupp Patagonia Tour
“Min man Steve och jag var en del av en stor grupp människor som avslutade resan från Osorno till Ushuaia i januari / februari 2015. Vi var två upp på en 1200 GS. Hela resan var väl organiserat med utmärkt boende och god mat . Den ständigt föränderliga landskapet var spektakulära föra med det intressant ridning utmaningar.”

Warren B., efter hans Patagonien, Eldslandet, och Ushuaia äventyr
“Hur härligt och äventyr! Ridning var fantastiskt och planeringen var professionell men flexibel och spontan. Jag skulle rekommendera RIDE äventyr för alla.”


Bildrättigheterna

*”RIDE Adventures behåller äganderätten och rättigheterna till dessa bilder, och de får endast användas i artiklar (online eller annat), material, blogginlägg eller andra kampanjer som gäller tjänster som tillhandahålls av RIDE Adventures.””

Kontakt
Se hemsida, bokning och E-post här nedan …

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan