Ridparadiset i Teneriffa!

Ridparadiset i Teneriffa!

“Estate NATURAL VIVECANARIAS” är en liten landsbygdsgård med Equine Center som senaste öppnat på ön Teneriffa, Kanarieöarna, Spanien.

Estate Vivecanarias är det enda i sitt slag på Kanarieöarna, med en yta av 17000 m2, placerat i Heliga Ursula, i norra delen av ön Teneriffa, nära hamnen och dal Orotava, ett naturparadis, med magnifik möjlighet till konferens vid Teide och havet.

Här finns utmärkta faciliteter för utövandet av ridning på alla nivåer, boende erbjuds i 4 mysiga landsbygdslägenheter med kök, bungalows med skorsten, och en svit, alla fullt utrustade.

Gäster kan inte bara att njuta av bostäderna och hästaktiviteter utan erbjudes även flera aktiviteter som vandring i Barranquismo, Mountainbike, parapente, Kajak, Rutter i 4 x 4 med mera.

Gården är försedd med klimatpool, lekplatser för barn, crunches / crunch för att smaka viner, grill, gym, stora grönområden för avkoppling, ridskola och inridning av hästar.

Gården är belägen fem minuter från fina stränder, tjugo minuter till huvudstaden “Santa Cruz”, och femton minuter från flygplatsen i norr.

Kontakt
E-post: info@vivecanariasnatural.com
Alternativt: vivecanarias@gmail.com

Läs mer på hemsidan; www.vivecanariasnatural.com

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land