Rosa Bussarnas resor till Kuba

Följ med Rosa Bussarna till Kuba, rundresa, allt boende och resa inkluderat i priset

Rosa Bussarnas resor till Kuba

Följ med Rosa Bussarna på en exotisk resa till Kuba!

På vår rundresor kommer du att få vara med om en upplevelse utöver det vanliga. Resorna till Kuba börjar i den slitna charmens huvudstad; Havanna. Boendet är hemma hos kubanska familjer i så kallade Casa Particular. Rundresorna på Kuba fortsätter till vackra Viñales för en heldags fria aktiviteter. Vi besöker en indiangrotta och du kan förkovra dig i den afrokubanska religionen eller utmana dig själv genom att klättra eller rida.
Alla resor till Kuba innehåller naturligtvis sol och bad. På ön Cayo Levisa kan du prova att snorkla eller dyka. I närheten av pittoreska Trinidad finns en vacker lång strand väl värd ett besök. Under några dagar har du tid att varva strandbesök med att strosa omkring i stadens gränder, besöka sockerodlingar eller vattenfall. Kvällstid finns det små barer vid torget som är öppna och där brukar det ofta spelas livemusik.
Kubaresorna fortsätter och efter ett besök i Santa Clara där Che Guevaras mausoleum ligger så återvänder vi till Havanna. Vi unnar oss en tur i en gammal amerikansk bil, besöker tobaksfabriken och kanske någon av Hemingways favoritbarer.
Oavsett om du önskar dig hårda eller mjuka klappar så kommer du inte bli besviken på Kuba som erbjuder allt från hårda amerikanska gamla bilar till mjuka salsarytmer.

Rosa Bussarna erbjuder flera olika slags resor till Kuba, en går över jul- och nyår, en har fokus på dans och då ingår danskurs. För de resenärer som ska resa i Centralamerika med Rosa Bussarna finns tillfälle att utöka sin resa med tillval Kuba.
Ett land, många möjligheter, välkommen ombord!

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    hagagatan 5
    11348 stockholm