Samarbete i finnskogarna

Samarbete i finnskogarna

I Finnskogen bor du bekvämt utifrån just dina behov, här finns något för alla.

Från det enkla med utedass och närhet till naturen till hotellboende eller moderna, bekväma stugor med vedeldad kamin. Här finns möjlighet att bo på levande finngårdar med rökstuga. På vissa ställen har du också möjlighet att äta mat med lokala råvaror och skogsfinsk anknytning.

Här finns massor att upptäcka, i en storslagen natur och i skogsfinnarnas fotspår. För dig som tycker om att vara ute i naturen kan vi erbjuda många olika upplevelsepaket. Vandring, bäversafari, cykelturer, varg och björnspårning från hästryggen, kärleksdygn i timmerstuga, matlagningskurs och guidade turer till natursköna platser. Det är något av det som vi kan erbjuda dig just nu.

I våra finnskogsupplevelser och besöksmål tas den skogsfinska kulturen tillvara och förs vidare från generation till generation. För dig som vill lära dig mer om kulturen och hantverket i finnskogen erbjuder vi bland annat hantverkskurser, musikevenemang, att bo på finngård, gärdsgårdskurser, slåtterkurser och rökstugekvällar. Dessutom finns många skogsfinska platser som du, tillsammans med fikakorgen, kan upptäcka på egen hand.

Kontakt:
info@finnskogarna.com

Hemsida: www.finnskogarna.com

Facebook: http://www.facebook.com/finnskogarna

KARTA; Fredriksbergs Herrgård, 770 10 Fredriksberg

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land