Scottsdale-Phoenix, Arizona

Scottsdale-Phoenix, Arizona

Plats: Scottsdale-Phoenix, Arizona

Här erbjuds massor med attraktioner och det är inte lätt att bestämma vad man ska välja.
Arizona är nog mest känd för den otroliga skapelsen: Grand Canyon och Red Rocks i Sedona som ligger nära Phoenix. Det finns även många andra sevärdheter som bland annat Taliesin West – hem för den världskände arkitekten Frank Lloyd Wright – Desert Botanical Garden – med mer än 15,000 öken växter i en spektakulär utomhus presentation. Heard Museum – ett av USA:s största samling av Indiansk konst och anthropologi.

Scottsdale, Phoenix – Arizona erbjuder ett fantasktiskt härlig klimat året runt och spektakulära golfbanor. Spela häftiga ökenbanor ni drömt om eller sett på TV. Riktiga golfupplevelser att minnas! Här är nära till golf, shoppingcenter, teater, restauranger och SPAs. Här bor ni på Skandinaviska Gården som ligger på en McCormick Ranch Resort mitt i Scottsdale.

asgrandcanyone580
För mer information om Resort & Boende se även: Skandinaviska Gården se även http://skandinaviskagarden.com/html/scottsdale.html eller www.GolfVillasScottsdale.com Ni kan välja att flyga till Phoenix, Los Angeles eller Las Vegas. Oftast är det billigast med flyg till Los Angeles och ni landar tidigt på dagen och hinner med en sightseeing runt Los Angeles innan ni bär av emot Scottsdale. Ett hett tips är även att kombinera en vecka i Scottsdale med några avslutande dagar i Las Vegas, San Diego, Los Angeles eller SPA källan Palm Springs. Vi kan ordna med flyg till en ort och hemresa ifrån annan ort om ni önskar.

asgrandcanyoonboende580

Passa på att ta en tur till berömda Grand Canyon och se med egna ögon dess storslagna natur och djupa dalar. Grand Canyon är en av Amerikas vackraste nationalparker. Det är ett enormt stort naturområde med fantastisk natur. I de djupa ravinerna flyter Coloradofloden förbi. Rekommenderat är att därefter fortsätta färden mot Las Vegas för att uppleva den sensationella atmospheren med lyxhotell, casinon, spelautomater och shower. Las Vegas har som känt ett stort utbud på alla typer av spel och spelautomater men staden är samtidigt en nöjesstad med fantastiska restauranger, shopping och shower.

asgrandcanyonc290 asgrandcanyond290

GOLF
Vi vill skapa härliga minnen! Vi inkluderar därför enbart de bästa toppbanorna! Ni kan välja att spela 1 eller 2 olika banor per dag enligt program eller enbart hemmabanan. Valet är ert! Om ni har några speciella önskemål om vilken dag, tid eller banor ni vill spela lägger ni in dem till oss via sidan >> www.golfresor.com/bokagolf

asgrandcanyona580
Vi har daglig kontakt med alla banor runt om kring staden eftersom vi har personal och skandinaviska PGA golfproffs på plats som ringer i stort sett dagligen till alla banor.
Vi vet från vecka till vecka vilka banor som är bra och vilka som bör undvikas när de håller på att sår om greener eller fairways, håller tävlingar med startförbud eller långa köer, hålpipar greener eller dressar om greener. Vi ser till att ni får de bästa banorna och med den bästa konditionen just den tid ni är på plats.

Kontakt:
Sverige kontoret: Tel +46 8 442 61 65
Florida kontoret Tel +1 305 989 2239 eller +1 561 385 0071
www.FloridaSpecialisten.se
www.AmerikaSpecialisten.se
www.AmericanGolfTours.se

Mer information: http://www.amerikaspecialisten.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land