Segling i skärgården

Segling i skärgården

Plats: Stockholms skärgård,
Den här turen kommer att ge dig en upplevelse i skärgården utöver det vanliga! Ni blir upphämtade på Strandvägen i Stockholm city. Skepparna är rekommenderade och har stor segelvana. Ni kommer avnjuta en seglats med lunch-paus på Vaxholm och sedan fortsätta till den genuina skärgårdsön Möja. Där kommer ni serveras en 3 rätters middag,
och övernatta på det charmiga värdshuset. Dagen därpå kan ni njuta av ett svalkande dopp, strosa i den pittoreska miljön innan hemfärden till Stockholm.

Yoursweden_dalaro2_580
Foto: YourSweden

Mer Info:
Denna seglats kommer ta er genom Stockholms unika skärgård, Skepparen kommer visa er de vackraste ställena och berätta om platser ni passerar.
Dag 1)
kl 10) Ni blir upphämtade på Strandvägen i Stockholm. Kaffe och fika kommer serveras på er väg ut i Skärgården. Ni kommer passera Djurgården och Lidingö med sina lyxiga villor och typiska hus för skärgården.
Kl 12) lunch paus i Vaxholm. Vaxholm ligger i början av skärgården och är ett populärt resmål med mycket restauranger, caféer och skärgårdsliv.
Kl 2) Avfärd mot Möja
Eftermiddagen kommer att avnjutas i vacker skärgårds natur. Segelbåten kommer ta er genom den unika skärgården till yttre skärgården. Om ni har tur får ni se sälar eller en
havsörn på vägen.
Kl 18) Landstigning på Möja, drink på bryggan. Installera er på värdhuset för att sedan avnjuta en 3 rättersmiddag i den skärgårds inspirerade restaurangen.

Dag 2)
Idag är det fria aktiviteter. Möja är en pittoresk skärgårdsö med mycket att erbjuda.
Ni kommer bo på en kort promenads avstånd från det lilla samhället. Ta en promenad i typisk skärgårdsmiljö, hitta till de mysiga kaféerna och affärerna eller ta ett bad från
klipporna. Det går flera båtar in till Stockholm så ni kan välja hur mycket tid ni vill spendera på ön.

Yoursweden_dalaro3_580
Foto: YourSweden

Pris: från 4500 Sek
Inkluderat: Seglats, dryck och snacks, hotell (ni kommer på på ett genuint värdshus med eget bageri och hemgjord glass), 3-rätters middag, båt tillbaka till Stockholm.
(Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..)

Kontakt:
E-post: contact@yoursweden.se
Phone: + 46 (0)733-865797
Adress: Täppgränd 14
121 33 Enskededalen

Mer information: http://www.yoursweden.se

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land