Segling i Stockholms skärgård med Goodsailing

Segling i Stockholms skärgård med Goodsailing

Upplev Stockholms unika skärgård och ditt livs bästa konferens, kick off, teambildning eller varför inte en kappsegling om ni är tävlingssugna.

Med Segling i Stockholm och skärgården som utgångspunkt ordnar vi både stora och små aktiviteter. Ni kan vara mindre grupper eller stora sällskap, och ni behöver ingen seglingsvana då det alltid finns en ansvarig skeppare ombord som ser till att ni får en unik upplevelse.

Ni bestämmer själva hur aktiva ni vill vara, men erbjuds alltid att segla båten själva.

Goodsailing består av skepparna Janne, Olle och Erik, som alla har en passion för segling och havet. De har alla var för sig haft event och charterverksamhet i totalt 15 år.

EXEMPEL PÅ AKTIVITET

Bastusegling:
Segla hela dagen, lunchstopp. På eftermiddagen lägger vi till vid en bastuflotte för grillning och bastu. Transport med taxibåt efter bastun till tex. Saltsjöbaden. Pris från 22 000:- inklusive mat.

Skärgårdssegling:
En härligt avkopplande segling bland kobbar och skär. lunchstopp med promenad runt ön och kanske ett dopp. Efter lunch seglar vi vidare mot hemmahamnen. Kanske vill ni att vi bokar ett bord på en bra skärgårdskrog som avslutning. Pris från 16 000:- inkl lunch

Kappsegling:
Om ni är många kan kappsegling vara riktigt kul och sammansvetsande. Vem vill inte komma före chefen? Boka 2 eller fler båtar. Första racet pågår fram till lunch som vi intar i en lävik. Sen brakar det igång igen med race tillbaka. Pris från 32 000:- för 2 båtar inkl lunch.

Övernattning:
Segla ut på morgonen och njut av lugnet. Lunchstopp med kanske en bensträckare runt ön. Sen lättar vi ankar för att segla vidare mot natthamn. Naturhamn eller kanske Sandhamn. Efter frukost seglar vi hem igen glada och kanske lite trötta. Pris från 23 000:- inkl mat (ej krog) 8 personer.

Detta är några exempel på aktivitet. Vi jobbar ihop med en mängd arrangörer, så om du kan tänka det så kan vi förmodligen leverera det.

”Vi levererar vad vi heter”

Våra båtar har hemmahamn Bullandö (Värmdö), Strömma (Värmdö) och Rindö (Vaxholm) men vi hämtar och lämnar var ni vill.

Priser per båt ex. moms:

Halvdag 12 000:-

Heldag 15 000:-

1 dygn 20 000:-

36 h (2 dagar 1 natt) 28 000:-

2 dygn 32 000:-

3 dagar 2 nätter 36 000:-

Priserna inkluderar kaffe, bulle, läsk, vatten, sänglinne, handdukar, flytvästar, flytoveraller för den kalla årstiden och seglarställ från juni.

Vi tar max 12 gäster per båt för dagsturer och 8 sover bekvämt i 4 hytter.

Det går också bra om en del av gästerna bor på vandrarhem/hotell.

Kontakt:

Goodsailing Sweden AB

E-post: info@goodsailing.se

Läs mer här på deras hemsida http://www.goodsailing.se

KARTA ( Goodsailing har baser i Strömma, Bullandö samt Rindö.)

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land