Semestra tillsammans med din häst på vackra Tjörn!

Bland solvarma klippor och salta havsbad ligger vacker gård med närhet till Göteborg.

Semestra tillsammans med din häst på vackra Tjörn!

Bland solvarma klippor och salta havsbad ligger vacker gård med närhet till Göteborg för träning och tävling med häst. På Ranneberga gård kan du hyra en lägenhet för 4 personer och samtidigt hyra in din häst i vårt lilla stall. Är ni ett större sällskap än 4 personer finns möjligheten att hyra bäddar på vår konferensdel i ridhuset och du blir tilldelad en box samt en gräshage till er häst. Vill du vara ännu mer avslappnad kan du enkelt köpa till en frukostpåse som du får levererad till lägenheten varje morgon.

Utrymmet:
Ranneberga Gård i Skärhamn är en ridanläggning belägen på ett av Sveriges längst sammanhängande naturskyddsområden. Omgivningarna är vackra och anläggningen håller en hög standard både vad gäller boende, stall, skötsel och träningar.På gården finns två stall, ridhus 20×60, ridbana 20×60, rasthagar och fantastiska gräshagar. På gården finns en nyrenoverad, fullutrustad lägenhet med alla bekvämligheter, konferensanläggning och fin natur. Vi håller regelbundet träningar i både hoppning och dressyr för välrenommerade tränare.

Gästers åtkomst:
På Ranneberga gård kan du hyra en lägenhet för fyra personer och samtidigt hyra in din häst/hästar i vårt lilla stall. Är ni ett större sällskap än fyra personer finns möjligheten att hyra bäddar på vår konferensdel i ridhuset på gården. Ni blir tilldelad en box, plats i uppvärmd sadelkammare samt en gräshage till er häst/hästar. Stallet har automatfodring, så den fodrar automatiskt hästarna kl 06:30 varje morgon och 21:30 på kvällen. Allt för att kunna få en härlig semester med din häst. Utsläpp, insläpp, mockning och övriga utfodringar till din häst sköter ni självständigt. Stallet har alla bekvämligheter som finns att tillgå. Ni rider hur mycket ni vill i vårt ridhus eller på vår belysta ridbana ute. Vårt ridhus har isolerade väggar, fönster och tak. Detta säkerställer att klimatet i ridhuset är mycket behagligt oavsett årstid, vilket är optimalt för både häst och ryttare. Ridhuset har internationella ridmått (20x60m). Underlaget i ridhuset består av Ottomattan som är 4 cm tjock. Mattan ger en mycket god svikt samt är fuktighetsbevarande. Ovanpå mattan ligger materialet Geo-Gum-Tex premium white. Materialet innehåller olika fibrer blandat med silikatsand. Dessutom innehåller Geo-Gum-Tex ett väldigt speciellt elasticfiber som ger extra svikt. Uteridbana på 20×60 finns också att tillgå. Full hinderpark finns också. Vill du slappna av ännu mer, kan du enkelt köpa till en frukostpåse som du får levererad till lägenheten varje morgon.

Priser:
Stall: 250 kr/dygn eller 1540 kr/vecka.
Lägenhet 900 kr/dygn eller 6000 kr/vecka.

Telefon:
Eva: 0701-010118
Alexandra: 0706-781709

Hemsida, bokning, E-post; Se nedan…

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Utäng
    47195 Skärhamn