Skärgårdssegling

Skärgårdssegling

Plats: Stockholms skärgård,

”Världens vackraste skärgård”. Så har många benämnt Stockholms skärgård som består av ca 30 000 öar kobbar och skär som sträcker sig ut i Östersjön. Men det bästa av allt är kanske att tillgängligheten är så god med Stockholm som ett nav mitt i skärgården.

Bästa sättet att uppleva skärgården är utan tvekan från en segelbåt, att tyst glida fram över vattnet och att sätta segel och tillsammans med kollegorna arbeta för att få bästa möjliga fart på båten är en fantastisk upplevelse. Passa därför på att boka in vårens och försommarens seglingskickoff redan nu så ni kan vara säkra på att få tillgång till de bästa segelbåtarna.

Våra skeppare tar väl hand om och er och lär er all ni behöver veta för att sätta segel, styra och navigera och bokar ni upp fler båtar samtidigt så blir det naturligtvis möjlighet till seglingsrace. Prova på att segla en kväll, en eftermiddag, heldag eller flera dagar med övernattning ombord eller på charmigt skärgårdshotell.

adventurasegling500
Foto: Adventura

Kontakt och Information
Vi har alltid med en svensk färdledare på alla våra resor och arrangemang. Detta för att vi ska kunna erbjuda optimal service när den som mest behövs. Våra färdledare och guider är de som håller reda på nästa punkt i programmet, som räknar in resenärerna i bussen och som visar er tillrätta på resmålet, tillgänglig 24 timmar om dygnet.

Vårt mål är att du som är ansvarig för resan på företaget aldrig ska behöva arbeta administrativt när resan/konferensen/ arrangemanget väl har börjat.

Kontakt
Adventura AB
Box 38
276 03 Skillinge
Telefon 0414-306 65
Kontakt
Adventura AB
Box 6175
102 33 Stockholm
Telefon: 08-654 20 80
Mail:
info@adventura.se

Mer information: http://www.adventura.se/

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land