Smashing Pumpkins till Sverige!

Smashing Pumpkins till Sverige!

Som ett av 90-talets absolut största alternativa rockband kommer nu Smashing Pumpkins åter till Sverige och Stockholm för ett efterlängtat återseende. Den 2 november ställer de sig på Annexets scen i Stockholm. Biljetterna släpps på tisdag den 30 augusti kl 9.00.


Foto; Live Nation ©

Inte många band kan stoltsera med en historia som Smashing Pumpkins. Under 90-talet sålde de miljontals skivor utan att rucka på ideal och var onekligen ett av världens största alternativa band. Med skivor som ”Siamese Twins” och ”Mellon Colllie and the Infinite Sadness” och låtar som ”1979” och ”Tonight, Tonight” blev de ett legendariskt band som turnerade världen över inför hav av fans. Bandets centralfigur Billy Corgan har hållit i bandets roder under hela tiden och Smashing Pumpkins är idag lika vitala som när det startade 1988.


Foto; Live Nation ©

Att Smashing Pumpkins nu kommer till Sverige känns och är oerhört stort; håren på armarna ställer sig rakt upp när vi föreställer oss de första sekunder av ”Disarm” smäller av. Billy Corgan har också meddelat att bandet kommer släppa sitt nionde album, ”Oceania”, tidigt nästa år och vi gissar på att ett och annat verk från skivan kommer att framföras live. Det hela känns ganska overkligt men vi vågar nog tro att det hela kommer etsa sig fast som ett av de bästa konsertminnen detta året.

Konsertinfo
2.11 – Annexet, Stockholm

Biljetter
Biljetterna kostar 475 kr + serviceavgift och säljs via LiveNation.se, Stockholm Globe Arenas biljettkassa 077-131 00 00 samt Ticnet-ombud. Ingen försäljning via ATG-ombud.

Mer info på http://www.livenation.se/

KARTA

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land