Snöskoturer 1 & 2 dagars

Snöskoturer 1 & 2 dagars

Plats: Luleå, Norrbotten,
Creactives guider möter upp i Luleå och hälsar er välkomna. Transfer till det vackra skogslandet i Råne Älvdal.

SNÖSKOTUR HELDAG
Väl framme utrustar vi er med varma kläder och kängor, snöskor och stavar. Vi gör en heldagstur där vi kommer att titta på djurspår och lära oss mer om skogens hemligheter. Vi gör avbrott i snöskovandringen för en härlig vildmarkslunch runt lägerelden. Du kommer att lära dig att göra eld på vintern och en del överlevnads kunskaper.

CreActive_snowshoe_view560840
Foto: Creactive Adventure

Efter lunch så vandrar vi upp på en bergstopp med magnifik utsikt över älvdalens vinterlandskap. Goda möjligheter att få se älg eller skogsfågel under vandringen då vi färdas tyst i terrängen. Efter en spännande och lärorik heldag i djupsnön beger vi oss tillbaka till Luleå på eftermiddagen.

Tidsåtgång: 6 timmar

Min: 2 personer- max 10 personer

Pris: SEK 1315 per person
(Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..)

Priset inkluderar: Moms 25%, Transfer, Snöskor, vinterkläder, vildmarkslunch och guide.

Priset inkluderar ej: Alkoholhaltiga drycker och utrustning av personlig karaktär.

CreActive_snowshoe_jump580
Foto: Creactive Adventure

SNÖSKOTUR 2 DAGAR
Creactives guider möter upp i Luleå och hälsar er välkomna. Transfer till det vackra skogslandet i Råne Älvdal. Väl framme utrustar vi er med varma kläder och kängor, snöskor och stavar. Vi gör en heldagstur där vi kommer att titta på djurspår och lära oss mer om skogens hemligheter. Vi gör avbrott i snöskovandringen för en härlig vildmarkslunch runt lägerelden. Du kommer att lära dig att göra eld på vintern och en del överlevnads kunskaper. Efter lunch så vandrar vi upp på en bergstopp med magnifik utsikt över älvdalens vinterlandskap. Goda möjligheter att få se älg eller skogsfågel under vandringen då vi färdas tyst i terrängen. Efter en spännande och lärorik heldag i djupsnön beger vi oss med snöskoter och släde till vår vildmarksstuga för middag, bastu kanske ett dopp i isvak innan vi sover gott i sköna sängar med sovsäck. Vildmarksfrukost serveras i stugan på morgonen innan vi beger oss tillbaka till Luleå efter ett spännande och lärorikt äventyr i vildmarken.

CreActive_cabin580
Vildmarksstugam, Foto Creactive Adventure

Tidsåtgång: 24 timmar

Min: 2 personer- max 10 personer

Pris: SEK 2650 per person
(Med reservation för att prisbilden kan ha förändrats sedan denna presentation lades upp på Hittaupplevelse.se. Kontakta företaget för aktuella priser eller se hemsidan nedan..)

Priset inkluderar: Moms 25%, Transfer, Snöskor, vinterkläder, vildmarkslunch,middag, bastu frukost samt övernattning och guide.

Priset inkluderar ej: Alkoholhaltiga drycker och utrutning av personlig karaktär.

Kontakt:
Love Rynbäck
Owner & Guide

CreActive Adventure AB
Överstbyn 234
S-961 97 GUNNARSBYN
SWEDEN

ph: +46 70 207 37 51
info@creactive-adventure.se
skype: lovryn

blog.creactive-adventure.se
http://www.youtube.com/user/CreActiveAdventure

Mer information: http://www.creactive-adventure.se/

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

kartan

Kartikon av Icons-land