Sommarkalas i världsklass med ”Rhapsody In Rock”!

Sommarkalas i världsklass med ”Rhapsody In Rock” Robert Wells, Michael Bolton, Wiktoria, LaGaylia m.fl.

Sommarkalas i världsklass med ”Rhapsody In Rock”!

Fotograf/Källa; Malin Bondeson. Bilden med Robert och Wiktoria; Foto; Micael Engström

Startfältet är komplett inför sommarens stjärnfyllda ”Rhapsody In Rock” Slottsturné 2016! I förra veckan träffades årets Rhapsody ensemble för första gången inför och förberedelserna är nu i fullgång, det blir många musikaliska överraskningar och mycket nytt, toppat med 80-tals hits i absoluta världsklass runt om på några av landets vackraste spelplatser!

Här kommer en videohälsning från årets Rhapsody ensemble 2016 (YouTube):

Turnépremiär i Varberg, Varbergs fästning den 27 juli 2016 och besöker exklusivt 5 slott runt om i landet med final på Gränsö Slott i Västervik den 31juli 2016.Biljetter via bokningen nedan eller på tfn: 0771-13 43 00.

Turnéplan: ”Rhapsody In Rock” sommarturné 2016

27 Juli Varberg, Varbergs fästning. ( Se kartan nedan )

28 Juli Kristianstad, Bäckaskogs Slott.

29 Juli Vara, Bjertorps Slott.

30 juli Katrineholm, Ericsbergs Slott.

31 Juli Västervik, Gränsö Slott.

(Med reservation för eventuella ändringar)

Det kommer bjudas på flertalet magiska kvällar runt om i några av landets vackraste och storslagna platser. I sommar firar mästaren Robert Wells 30 år som artist, Kungen av soft rock Michael Bolton, Wiktoria, Souldrottningen LaGaylia, Johan Boding, Maria Wells och The Vocalettes uppbackade av Rhapsody In Rock Symphony Orchestra som tillsammans kommer att bjuda på fler musikaliska överraskningar, det blir mycket nytt toppat med flera 80-tals hits och underhållning i världsklass runt om på några av landets vackraste spelplatser!

Michael Bolton är en amerikansk artist som släppt 17 album, sålt över 53 miljoner skivor och hans första mega hit kom med ”Fools Game” redan 1983. Michael Bolton har toppat Billboardlistan i USA med låtar som ”When a Man Loves a Women” 1991, ”How Am I Supposed To Live Without You” 1989. Michael Bolton är även en framgångsrik låtskrivare och skrivit låtar till världsartister som, Cheer, Barbra Streisand, Kiss m.fl.
Läs mer här: http://www.michaelbolton.com/page/about-1

LaGaylia född och uppvuxen i Miami, Florida, flyttade till Sverige 2001 och har turnérat med ”Rhapsody In Rock” i alla år. Robert Wells bjöd in henne tidigt till sina konserter runt om i hela Sverige och LaGaylia blev på kort tid en uppskattad publikfavorit och sångerska. Den 22 januari 2016 släpptes hennes nya soloalbum. Nyligen gästade hon som hemlig gäst Håkan Hellström i New York, i sommar väntar Ullevi och årets souldrottning med ”Rhapsody In Rock” slottsturné 2016.
Läs mer se www.lagaylia.net

Wiktoria och hennes debutsingel ”Save Me” har redan streamats över 8,5 miljoner gånger på spotify. Nästa singel Yesterday R.I.P kommer inom kort och släpps i stora delar av Europa. Efter succén i Melodifestivalen lovar det kommande året ett enormt erkännande för denna nya Svenska popprinsessa.
Följ och läs mer via Facebook här!

Rhapsody in Rock, som kanske är den största svenska turnésuccén någonsin med över 1,9 miljoner sålda biljetter, återkommer därmed till de svenska scenerna. Royal Albert Hall, Kina, USA och Moskva är bara några av de scener som Robert och Rhapsody besökt under åren.
Läs mer via hemsidan nedan. ( Klicka på en blå knappen )

Följ oss via Facebook här!

HittaUpplevelse.se i samarbete med werecki promotion company

Om werecki promotion company
En byrå som arbetar med promotion, kommunikation, projektledning; Press, Radio, TV och Nya Medier. Inom; musik, teater, artister, evenemang och nöjen. Över 19 års erfarenheter av promotion och kommunikation med många av Sveriges största produktioner genom åren.

Till hemsida Boka online

Skicka mail till arrangören/företaget

Detta avser direktkontakt med arrangören/företaget utan mellanhänder från hittaUpplevelse.


    kartan

    Varbergs Fästning
    432 44 Varberg